мене исто лав и стрелец последниве 2 год ми се мотаат у живот и не сум ич компатибилна стрелец особено и коа ми испадна марс во тие знаци не се ни чудев аахахах а скорпија ми е мн компатибилна
Да но сепак се зависи од сериозноста на личноста и некогаш хороскопскиот знак нема врска. Се има случено да ме повреди Шкорпија и јас да повредам Шкорпија.
јупитер во скорпија 6та куќа девица значи маж со комбо на скорпија и девица значи емотивен мистериозен амбициозен посесивен аналитички настроен итн и марс во овен 11та куќа водолија храбар искрен детинест босси хуман свесен интелегентен вреден итн
јупитер ти е во вага 4та куќа рак значи некој сеемен либерален морален праведен интелегентен емотивен дечко марс во скорпија 5та куќа лав мистериозен себичен емотивен амбициозен краш ахахахах читни си карактеритики за вага и рак јупитер и за скорпија и лав марс
Како ќе беше лесно ако вака се одредува, ех. А и не многу забавно. Ами 7ма и 8ма? Баш се значајни. Во астрологијата има толку многу непознати, за да се реши една равенка.Глава да те заболи.
никој не кажа дека е е точно и да треба да се гледаат сите детали сите куќи планети знаци степени ама за забава зашто да не
Јупитер (мр.рајт) во водолија 8ма куќа нејзиннвладетел е скорпија карактеристики на скорпија и водолија емотивен мистериозен амбициозен интелегентен вреден марс (пропаднати врски) во стрелец 6та куќа девица за девица нз мн карактеристики а за стрелец не сакам да отворам уста пошо бооојјј мн ги мразам ахахаха
Да не си грешка? Јупитер и е во седма, не во осма куќа. Вага наместо шкорпија. Марс и е во петта. Значи лав, не девица. Водолија, вага, стрелец и лав.