РАК (22.06 – 22.07.) Честито, сте одбрале вистински тајминг за започнување на врска. Ракот е знак на семејството и домот, а оваа врска има големи шанси да прерасне во нешто посериозно. Раковите уживаат во храната - патот до љубовта води преку желудникот. Добри страни - Ќе ви биде лесно да ги изразите своите чувства, особено кога сте во кревет и гледате филмови. Лоши страни - Раковите се познати по своите изливи на емоции, понекогаш може да почувствувате дека тоа ве гуши. Позитивно - Сигурно ќе уживате во добрите излегувања
Ова е и за мене ! Ту бре ту..ама се запнале овие за таа храна како демек се е храна и само храна.Цц.Преку глава ми е веќе.Каде и да прочитам нешто за рак јадење ,јадење...и само тоа знаат. Очајно и досадно ми станува веќе да читам кога знам дека пак ќе се работи за храна..ПРЕТЕРИЗАМ !! Не е фер само тоа го пишуваат..а можеби и само тоа го знаат.ЦЦц.како и да е,јас ќе си терам своја пулитика.Важно е дека јас си знам што е точно !!!!!!
ВОДОЛИЈА (21.01- 18.02.) Од сите знаци кои владеат во Зодијакот, Водолијата најмногу ужива во својата оригиналност и различност. Ако вашата врска е започната во знакот на Водолија, ќе трае онолку колку што еден на друг ќе си дадете слобода. Добри страни - Заедно можете да го освоите светот - ако ја цените слободата на партнерот. Лоши страни - Ова и не е баш најстраствениот знак, но ако се потрудите можете да успеете. Позитивно - Водолијата е секогаш подготвена за лудории.