Љубовен хороскоп

Дискусија во '„Другата“ наука' започната од gami, 25 декември 2010.

1. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.014
    овен ... навистина никогаш не ни било досадно

2. jagotka123

jagotka123 Истакнат член

Се зачлени на:
    3 март 2012
    Пораки:
    1.786
    Допаѓања:
    334
    РАК (22.06 – 22.07.)

Честито, сте одбрале вистински тајминг за започнување на врска. Ракот е знак на семејството и домот, а оваа врска има големи шанси да прерасне во нешто посериозно. Раковите уживаат во храната - патот до љубовта води преку желудникот.

Добри страни - Ќе ви биде лесно да ги изразите своите чувства, особено кога сте во кревет и гледате филмови.

Лоши страни - Раковите се познати по своите изливи на емоции, понекогаш може да почувствувате дека тоа ве гуши.

Позитивно - Сигурно ќе уживате во добрите излегувања

3. Sara123

Sara123 Популарен член

Се зачлени на:
    30 мај 2011
    Пораки:
    3.279
    Допаѓања:
    2.306
    Ова е и за мене ! :!:
    Ту бре ту..ама се запнале овие за таа храна како демек се е храна и само храна.Цц.Преку глава ми е веќе.Каде и да прочитам нешто за рак јадење ,јадење...и само тоа знаат. :devil: Очајно и досадно ми станува веќе да читам кога знам дека пак ќе се работи за храна..ПРЕТЕРИЗАМ !! ]:) Не е фер само тоа го пишуваат..а можеби и само тоа го знаат.ЦЦц.како и да е,јас ќе си терам своја пулитика.Важно е дека јас си знам што е точно !!!!!!

4. Bitter-Sweet

Bitter-Sweet Форумски идол

Се зачлени на:
    31 мај 2010
    Пораки:
    13.801
    Допаѓања:
    80.553
    ВОДОЛИЈА (21.01- 18.02.)

Од сите знаци кои владеат во Зодијакот, Водолијата најмногу ужива во својата оригиналност и различност. Ако вашата врска е започната во знакот на Водолија, ќе трае онолку колку што еден на друг ќе си дадете слобода.

Добри страни - Заедно можете да го освоите светот - ако ја цените слободата на партнерот.

Лоши страни - Ова и не е баш најстраствениот знак, но ако се потрудите можете да успеете.

Позитивно - Водолијата е секогаш подготвена за лудории.