Значи имав искуство со двајца лавови ( и јас сум лав). Значи многу тешко затоа што и двајцата сакаме да бидеме глава во врската, но сепак зависи од личноста имав друг лав (нели мрзливи сме ние) тој беше мрзлив хаах значи се зависи до особата и подзнакот али не се оптоварувај со тоа, ова има врска колку што ние си мислиме дека има значи нашата потствест ни дава до знаење некој работи што не треба да размислуваме(барем тоа е залудно потрошено време). Уживај во деновите со лавот, Поздрав.
Isto.. ne sakam drugite da znaat deka placam ili deka sum skrsena ... toa najmnogu go mrazam... i da mi e tesko placam dodeka sum sama mozebi samo najdobrata drugarka da znae nikoj dr posebno ne toj ...
ај пошо знам дека сте големи срцки ај ако може некој дами каже дали си одговараат женско риба и машко девица фала
Погодено е до негде за близнаци ама тоа дека ќе го чекам пред куќа е ќе се прашам а за смс да и првата реченица не е сеуште понатака има време и за тоа
За Близнаците е сосема точно :"Близнакот е навикнат да биде сакан, потребен, па никако не може да им стане јасно зошто некој би ги оставил" -Не можат со нас но не можат ни без нас-
Јарец Практичен, но чувствителниот Јарец нема никогаш да му биде јасно кој би бил толку луд баш него да го остави, затоа што нема нешто што тој не би направил за партнерот. Кога е тој оставен, пробува да го премота филмот наназад, и да види што тоа на партнерот не му одговарало. Тој пати сам и сам си се теши. :y: :y: :y: ТОЧНО ..
Избувлива но трпелива Девица кога станува збор за раскинување, дава се од себе само да ја открие причината за тоа. Ќе се дави во својата омилена чоколада, и ќе смислува што пораки да праќа на својот сакан партнер. Во случај таа да посака да ја раскине врската, ќе направи да личи дека е таа (Девица) оставената. точно
Лав сум. Не патам. Туку драматизирам-заради суета ништо друго Исто како и Лилит само што кај мене се работи за часови, а не за денови.