Рак и рак сме ние, ама напротив - не сметам дека преголемата сличност претставува проблем во врската. Не сум една од оние кои сметаат дека спротивностите се привлекуваат, тоа им го оставам на тинејџерките во bad boy фазон. Јас за себе не би си дозволила да бидам со партнер кој има карактер и интереси кои се сосема спротивни на оние моите. Патем, не верувам ниту во теориите поврзани со хороскопот, си читам вакви глупости чисто онака заради тепање време.
Шкорпијата ќе го изеде ракот и тоа нема да осети само ќе се разбуди изеден ... Е тоа е моето мислење.
Не е дека нема компатибилност има да меѓутоа според мене шкорпијата е доста опасен знак (сепак зависи и од останатите знаци во кои се наоѓаат неговите планети во наталната) меѓутоа општо генерално се опишува како опасен, одмаздољубив, полн со сексуална енергија и нагон кој никогаш не е задоволен како и некоја внатрешна темнина претставник на подземјето е за разлика од ракот кој е доста емотивен, топол, раздразлив многу лесно може да се повреди од таа негова суровост понекогаш која секогаш нема да биде преставена директно туку преку игрици и манипулации кои ќе ја задоволат неговата/нејзината шкорпионска природа.
Дупла шкорпија иам доведено до солзи и лудило.И ја мислев така, додуша и таквис е ладни и сурови, дур не пројави бар тронка емоција, е тогаш.Шо сака нека се, паѓаат како лисја у есен
Мене како рак, секоја личност што не е себична, оговарачка и да се прај курац и пол, можиме да најдиме златна средина.