Парови има од сите знаци, и тоа успешни. Прави нешто продуктивно со дечко ти наместо да мозгаш хороскопски комбинации.
Има голема компатибилност. Само да, шкорпијата е сурова за жал. И за тоа ние раковите ќе си трпиме малку ама пак добри души се.
Дефинитивно. Познавам и успешни и неуспешни комбинации од сите можни хороскопски знаци. Не се замарајте со хороскоп, посветете се на побитни работи
Јас че ти кажам, најромантични се, знаат да поштоваат и да сакаат со цело срце, посесивни се на некој начин, и ако сакаат една сакаат. Ако стварно ти придодава внимание, значење, значи потполно верува во тебе. Ако си лазга манипулаторка и го повредиш, че видиш сосема друг човек. Затоа не за џабе рак ако си, си nicest rude person.
Машките се крш Ако сум рак. @Stark не ме тепај АХАХАХА ама ја тие шо ги знам се крш. тоа бре не знае што сака Ја бар знам шо неќам
Љубовна комбинација од рак и шкорпија може да успее единствено ако ракот е во подзнак фламинго, инаку катастрофа ќе биде врската.
Имам ваква комбинација во семејство - машкото Шкорпија, женското Рак. Долгогодишен брак, погодени си се ептен. Многу интелегентни и амбициозни двајцата и двајцата штедливи (иако мислам дека ова е повеќе одлика на подзнаците што ги имаат). Најинтересни ми се кога се караат. Шкорпијава е нон-стоп нешто избувлива, нервозна, се нешто се кара по дома, збори, збори, вика, а раков мудро ќути, ќути, трпи и на крај со само една реченица (тивко кажана) ќе го пресече кај што е најслаб и ќе го остави без зборови. И караницата завршува
Been there, done that. Never again. Инаку јас сум ракот и кога почнував не знаев дека тој е шкорпија, дознав покасно. И тоа тој е типичен претставник на шкорпиите, буквално ко шо се опишани. Никогаш не би можела да опстојам со таква личност.
Ја па сѐ такви барам Ги научив веќе. Ми пријаат до бескрај Ладна глава, јас сум нервната.Абе милина Ја да урлам он ќе ме глеа само.Не викам дека така треба или дека барам некој да ме трпи.Ама бик сум у подзнак плус.Боље него и он ко мене и после хаос
Колку ракови знам што се манипулатори и изиграваат жртви... Најубаво сама да си процени, според карактер