Има разлика меѓу машко и женско во хороскопските знаци. Најдобрата другарка ми е шкорпија, не би можела да најдам друга подобра личност како неа. Со машките шкорпии немам искуство. Женските ракови ми се повлечени, мајчински настроени, а машките ракови ми се удав ... преемотивни лутковци. Си имам дома
Машките ракови апсолутно ми се ходајуча патетика, многу лигави у смисла со еден збор може да се повредат и навредат ептен, па тоа се дуе и дуе… Следна сцена е затварање у некој свој свет, многу интровертни на периоди, имаат некои чудни размислувања, конзервативни без разлика на возраст. Авантуристи ич, у принцип се досадни и монотони. Сакаат стабилност и сигурност. Едино нешо шо ми се свиѓа кај мушкиве ракови е тоа шо се фамилијарни луѓе, имаат тенденција да бидат добри татковци и сопрузи кои не би шврљале у брак. И добри луѓе се, ако се замижи и премине преку мааниве. Шкорпиите се импулсивни, се водат по страст и сексуална привлечност, сензуални и полни енергија. Подли кога треба нешо да се сврти у нивна корист, за нивно добро ќе испогазат све, да, пријатели се баш до овој момент. Љубопитни, превртливи и болно амбициозни. А иначе у друштво презабавни и шармантни. Али да, се слагам дека све си зависи од луѓето. Како и за секој друг однос, многу компромис и разбирање од двете страни.
Се` зависи и до катактер.Јас многу добро знам тројца машки ракови, секој е прича за себе во секој поглед.
Прашај ги истово црнобело.цом, идивиди.цом, а моеш и фемина почетна. И извини ако си некој од знациве па те навредив, па завлезе во барање длабока смисла на напишаново. Ако си го огрдам и својот знак, полесно ќе ти е?
Порталите можат што сакаат да пишуваат, никој не го принудува народот тоа да го сфаќа буквално. Еве, ајде појасни ми, според тебе, секој човек е различен и си има свои карактеристики или пак хороскопски му е одреден карактерот? Пошто ова се две меѓусебно исклучувачки изјави, а ти ги поддржуваш и двете.
Луѓе интересно е се, да си читкаш да си се пронаоѓаш во нештото итн... ама дајте малце.. Јас еве рак сум, па сум многу гаден човек ако ми ја цапниш границата, и тоа пази директен и искрен сум секогаш. Заеби емотивци вакви такви наивни. Досеа шо сум имал интимни врски и подолги да речам да се запознаваме меѓусебе итн, не бирам знам, сакам да е добра личност, емпатична, истовремено и скромна ама и амбициозна, еден баланс да има во себе. Да знае да почитува не мене лично, општо луѓе, да не е дволична, сеа да напрајме фаца пред некого, после да се изеј "витамини".
Не размислувам толку површно за да мислам дека карактерот на една индивидуа зависи исклучиво од хороскопскиот знак. Пак ќе се повторам и самоцитирам ‘све зависи од луѓето’. Под ова подразбирам дека секој е приказна сама за себе, а прашањето на почетокот на темата се однесуваше за функционирањето на овие два знака, затоа допишав дека без меѓусебен компромис и разбирање не може да опстои ништо. Под ова, подразбирам, какви год и да се знаковите, дека луѓето се тие што ја прават една врска функционална или не. Драма, драма, драма..
Мислам дека влијание има и средината на растење и воспитување .Но сепак има и нешто по што се карактеризира секој знак. Еве јас на пример со лав (иако сум во подзнак лав) ќе се испоубиеме после две разменети реченици Значи навистина ми е најспротивен знак. Со другиве ок сум, можам да комуницирам па и да бидам пријателски настроена. Со воздушниве најдобро се разбирам. Мислам дека воздушниот знак само со друг воздушен знак може да има љубовна врска на подолг рок и разбирање, секоја друга комбинација на воздушен со земјен или недајбоже со огнен порано или подоцна би се покажало како катастрофална грешка.
Oven i skorpija , epten katastrofa kombinacija hahah nema den da ne se fateme za sitnica be ke se izduvame od vikanje , ama ete se balansira sepak se sakame