Да јас како рак сум препреемотивна и нежна.Се при срце си земам,за разлика од овен немам груб и тежок карактер.
Ovenot e izbuvliv po karakter i nema trpenie za promenite na rasplozenie, koi da bideme iskreni se chesti, kaj rakot.Tuka doaga do najgolemoto raziduvanje,spored mene.
Точное вкрај променливо расположение имаме де плачам де среќна сум во рок од 5 мин.Еднаш вака еднаш така од збор се навредвам и одма солзи вочите..Има вистина
Девица многу, бик. Бегај од стрелец, водолија @Elf јарец и стрелец не функционираат, комбинација нула. ЈАс сум јарче, со стрелец ќе летаат ножеви
Сепак во овенот нема чуствителност емпатија премногу како што е ракот.А кај ракот пред се најважни се емоциите.
Donekade e i dobro sto e taka.Rakot e majkata vo zodijakot. Ja nosi taa majcinska energija.Edinstveno mu e mana sto ete e so promenlivo raspolozenie, pod vlijanie na samata mesecina. Ama se dezurni gushkaci .Da ziveat rakovite.
Хахаха тешко мие што сум рак за сите се грижам сите ги мислам се допира до мене.Ех оваа чуствителност
Ako pobarate srodna dusa za rak na google na primer ke dobiete skorpija, ama jas sepak mislam deka istata znae da bide dosta nepredvidliva a i teski se kako karakter.Znaat da bidat dosta possesivni.
имам читано дека Бик им одговарало.Јас имам страшно лошо искуство со близнаци.И НЕ не одговарат рак и близнаак во никој случај тоа е буквално п е к ол
I jas imam loso iskustvo so bliznaci.Ednostavno ne znaes na sto si.A i naku ne se sekiraj, ova se soveti od bik.
Најдобрата другарка е рак и одлично се согласува со нејзиниот овен веќе многу години. А и мене некако со „некомпатибилните“ на мојот знак најдобро ми оди, отсекогаш. Нема правило.
Velat deka sprotivnostite se privlekuvaat, e sega kolku ke trae toa e druga prikazna. Milo mi e što druvarka ti e isklućok od praviloto.
Треба да се видат и останатите знаци не само Сончевиот. Емоциите ни се претставени во знакот што ни е Месечина. Така најдобро ќе видите дали сте компактабилни. Може да бидете рак во сонце, ама ако имаш јарец во месечина и те како нема да имаш емоции
Лав сум ама со јарец сум убитачна комбинација. Јарец,близнаци,вага,рак - но,но! Со овен, бик, стрелец, риби да речеме 50-50 е работата. Ова од љубовен аспект. На пријателска база со рак,девица и јарец сум океј. Премногу блискост ко порано не префирирам, ќе си барам закачка и кавга. Такви сме ние лавовите,мирни и темпераментни. Да се тука,тука да речеш муабет,кафе океј. Што се вика луѓе за цел живот. Инаку со девица во љубов - но,но. Подзнак сум стрелец па со стрелецот највеќе си одговарам според хороскопот ,ама добро ми е бикчето ептен се попустливи и верни.