Sega samo imam zelba, momentalno polagam za B,a odma posle toa pocnuvam za A. Rabotam na sluchajot da si kupam chopper.EDVAJ CEKAM. Valjda nema da shtrcham kako zensko na motor u Skopjevo
Преголема страст према моторите . Незнам ваљда од мало татко ми имаше мотор ( уште има ) И јас сега се запнав мотор па мотор . На 12 години имав скутер голем колку мене ама можев да го возам немав проблем дури и сестра ми и братми ги возев ( мислам не сите 3 туку еднаш она еднаш он ) Јас да бев родител немаше да му купам мотор на моето дете но мајка ми и татко ми од доверба излеа .
Многу сакам мотори , скутери , дај шта даш . Сите дечковци шо ги имав имаа скутери ваљда по тоа ги бирав имаше и мм до пред една година , и таман се научив да го возам убаво , почна да се расипува и го дадовме во отпад Сега настојувам да положам прво за Б а понатаму и за А па здравје , кога ќе се вработам ќе си купам еден скутер , не мора да е кој знае колку голем , чисто од мерак
Сакам возење на мотори, но не она од дома до некој кафич, или кругови низ партизанска и да брчам најмногу што можам за сите да ме видат, туку сакам да патувам некаде со мотор. По автопат на зајдисонце. Некогаш животот така си го замислувам, патување низ светот со моторџиско друштво.
Coper za ova Keco . Stvoren za uzivanje . Steta sto ne mozeme da si go zememe so mm poradi pogreseni dokumenti vo firmata , a ne moze da izvadi novi od rabota . A kolku mu se izraduvav
Дa, бaш нa тaкoв мислев. Нaвистинa штетa, a штo убaви пaтувaњa мoже дa се нaпрaвaт сo тaквите мoтoри...
Najdobar izbor ima Hamachi , skuteri i motori sto spored mene ako nesakash kurcenje so 300 na saat zemi si skuter isto ti se fakja ima i kineski poevtini ama imaat strashen kvalitet kinezive za motori se dzverovi poslednive 5 , 6 godini
Aprilia decko for life. Jas imam aprilia pred 2 godini padnav ama pojachana mie odi 120 i padnav so 90 na asfalt. Imav skrshenici na nogata nekolku i se pravev operacija. No nisto ne me zapira mene
Страшно , се надевам ќе ти дојде памет пред да се случи нешто посериозно. Јас воопшто не сакам мотори и сметам дека се многу не безбедни , познавам личност кој на млади години остана во инвалидска количка затоа што направи страшна сообраќајка со моторот.
sega site se zalat deka Aprilia e stanata sranje pogotovo novite modeli na skuteri nemora da vozis 120 mozes posporo ne da diveesh