А кое е тоа девојчето што ќе биде со Чичек и тој дечко и/маж и? Гледав некои клипчиња, ама не сватив се.
Бога ми, цело време само коментирам нешто,коментаторка небаре фудбалски натпревар гледам Па оној Бора како ме нервира само ги мафта, Назан, па Севгиј, што не се откачи веќе, па уште и вика на Назан дека ја сака, дека не е со нејзе поради пари,оф леле и Јасминка почна да ме нервира, ако закаснел Саваш, оваа готово пропадна ќе ме изнервират и ќе се откажа од гледање
и понуди брак и одмааа се раширија нозете A овој Mехмет, ама ми е грозен, ко писхопат некој, сталкер невиден
Е значи не се нормални... Spoiler ми го убија Саваш јао човече каква глума... јас оскар би им дала најстресната сцена што досега ја имам гледано ај некој од тие што гледал, да ми каже што е штосот со смртта на Саваш, не ми се чека да гледам
Spoiler Ништо страшно, претрчав епизода две, Саваш е жив, без плачење (иако јас пуштив некоја солза ) Кажав дека има некој штос. Лажна тревога било. Ама пак ќе кажам, глумата им е закон, поготово Шахнур Ханм... растура жената
Кружеше некој клип по фб ама мислев дека е некоја шала. Јас читав овде мислам дека серијата имала среќен крај. Од каде сега оваа???
38/9 епизода, од оргинал турските зборам. Срцето ми застана, а и без здив останав Spoiler Гледајте ја серијата без синхронизација, моја препорака
Ретардирана е таа Јасмин ,мене да ми беше ШеФкет свршеник немаше бре ни секунда да губам за да му скокнам ,не пак да го оставам со години загорен И ај логикава ,се чувала 30 години девица и се подаде момичето од разочарание! Серијава ми е некако чудна ,не ја следам редовно а и ко ќе ја гледам ,заради Шефкет ја гледам
а серијава е многу убава, најубав е Саваш Балдар и Омер бебенцето е слатко и јас мислам дека си одговораат Јасмин и Саваш у серијава
Стварно од оваа Севги поглупа жена, амин! Многу е глупа. Прво му верува на Бора, после на Јасмин, па ќе отиде кај Бора и овој одма ја освојува и пак му верува. Многу ме нервира!
кутрата ни сама незнај.....ќе биди со другар на саваш.....али у меѓувреме ке се запознај со друг....а на крајо со некој трет вероватно