Јас мислам дека е ова намерно од Шахнур направено, демек за да видат Јасмин и мајка и дека нема зезање со нив
Waaaaaaaaaaaa аман од филмов. Ветуваше добри епизоди, ама од очекуваното по тиква Го гледам на рати, и едвај чекам да заврши искрено Мене омилени ликови ми се Назан-казан и Севги-мутавата Уште вакви турски жени не бев видела Уште колку има до делот кај што ќе разбере Саваш?
Катке за син му ли? Незнам, ама и Јасмин претерува,како да му кажела така шарено, боже толку тешко за да каже дека имаат дете па и му се лути за што им пропадна вечерата со пукањето, почна да ме нервира, ем го сака, ем не сака да му каже дека дете имаа , ко на филм
Јас ќе му дам на Саваш оваа ако не сака И дете ќе му кажам дека има, и све Знае некој Шахнур како ќе заврши? Ќе стане супер бабичка или не? По ЛП за да не откриваме тука
Во спојлер нека ставаат девојките кои знаат што ќе се случи. Немам време да ја гледам на интернет, па некој нека ја раскаже кога и што ќе се случи. А најбитно од се кога Јасмин ќе му каже за детето?
Јас гледав на нет неколку епизоди, и сега не ми е интересна серијата бидејќи знам што ќе се случи. Но бев љубопитна многу Spoiler Инаку, Јасмин нема да му каже за Омер ништо на Саваш. Шахнур ќе разбере дека оваа има син, ќе мисли дека е копиле и дека сака да му го подметне на Саваш. Најверојатно ќе ангажира детектив или сл. И таа ќе му даде документ на Саваш за Омер. Тој ќе оди кај Јасмин и по датата на раѓање ќе си претпостави дека е негов син. Ќе се караат со Јасмин.
Ако му е на Бора, само така за него. Ама и на овие глупачки ако им е. Кога се толку наивни, никој не им е крив.