Ако може некој да ми даде линк на интернет за да ја догледам. До 55 епизода сум и до сега гледав на Spoiler http://www.dailymotion.com/ ама по 55 ги нема, ги избришале. А пак на оваа страна : Spoiler http://www.natabanu.com/serija/ljubav-i-kazna.html не ми ги отвара. Фала ви многу однапред
значи ќе преживее? или пак Чичек беше тоа со крвиштата па јас гледав на јутуб нива 40та епизода така нешто кај нас куј знае која нивните се по 2 саата ама на турски беше вака од сликите што заклучив Spoiler Hазан беше со бора, сигурно земени, ама ептенннн се караа Cаваш ќе глуми дека е умрен, не знам зашто абрееееее шахнур и јасмин ќе вриштат и ќе пиштатт после ќе се појави, и двете у несвест ќе паднат A шахнур ќе го држи бебето во раце, значи ќе знае дека имаат дете и чичек беше таму, жива беше. ќе има еден црн дечко, мислам дека брат ли на чичек еден млад, ќе сака да му наштети на саваш... појма немам зашто Cаваш глумеше мртов... Hе разбрав, на турски беше
Spoiler Назан е таа глупача што си ги пресече вените За влакно ја спасија, виде што и направи моронот Бора, и после пак ке се венча со него и ке избега од дома Чичек уште е во брак со Саваш, ама тој си ја сака Јасмето Саваш (лажно) ке умре (за да се спаси од трафикот на дрога) Новиов ( преубав ми е) е Јавуз, баткото на Чичек (ама многу злобно човече е) кој бај д веј ке се заљуби у Јасмето (сепак главна фаца е Јасми) Целата вистина ке излезе на виделина, и за бракот на Саваш, и за Омер и така... кој го интересира, нека прашува
Ама кога од прилика ќе излезе се на виделина? Кога Јасмин ќе дознае за Чичек, а Саваш за детето? И до кога ќе се скарани? Патетична ми е Јасмето што квичи по цел ден, како малечката невеста е станата, у пакет со мајка и .
Spoiler Саваш ќе глуми дека е умрен, затоа што ќе иде во Ирак за да среди со главниот за дрогата. Ќе соработува со ЦИА за да го фатат главниот за препродавање на дрога. Меѓутоа во Истанбул нема да знаат дека е само глума, за да биде верно, и ќе им кажат дека Саваш е мртов. Во исто време ЈАсемин дознава дека постои веројатност Омер да има леукемија. Шахнур ќе сака да и го земе Омер на Јасемин, и во моментот кога ќе се караат ( епизода 41 почеток) влегува Саваш со детето во раце и двете паѓаат во несвест ( неми мислеа дека е мртов). Саваш и Пала немаат појма дека овие ги тажеле и жалеле. Таа во купатилото е Назан, ќе сака да се самоубие кога ќе дојдат да ја мажат за друг човек. Ама ќе ја најдат и ќе ја спасат. Ако треба нешто плус прашувај ја цела ја изгледав.
Зошто неможам да ја гледам на ваа страна www.dailymotion.com ja izgledav do 24 епизода и сега не ги отвара а таман јасемин му кажува на савас дека детето е негово и толку пу бреее таман си се наместив и сега ги прекратија
Не знам зашто јас пред некоја недела ги изгледав сите тука. Ама па тие што ги ставаат имаат ограничено колку може да закачуваат па претпоставувам затоа ги трнале.
Добро луѓе само мене ли ми е глупав и патетичен овој филм?Многу се нервирам што навечер кај и да сум во тој период кога се дава филмот,насекаде го гледаат.
Мене ми е преубава серијава. И ајде веќе доста го тупи Јасминка. Убаво си кажа Надја-Ако го сака ќе го прифати безразлика на се. А таа па мајка и, офф лелее.. поголемо мрчало од неа нема. Назан со друго име-Полна вреќа бисери. Хахаха, барем Бора така ја нарече. А она па глупа. Ќе сече вени за еден дебил. Ццц..
Нормално дека Надја така ќе му каже кога го сака Саваш, бреј сите го сакаат незнам па Назан што прави така, ќе сече вени за некој што си игра со неа од што го сакав, се утепав
И Севги ли е христијанка како Надиа ? Во една епизода носеше обетки со крст. А на Јасемин привезокот со ангелчето ? Муслиманите немаат такви работи.
Мислам дека нема врска со серијава, а и зошто да не би имала привезок со ангелче без разлика на тоа која вероисповед е.
Јас мислам само Надја е христијанка, а и според имињата ако гледаме другиве се муслимани. А ангелче ко ангелче, си имаат и тие свои заштитници...
а ја имам забележано на сите скоро турски серии и на оваа љубов и казна ,имаат око во домовите и на вратите,тоа нешто како да ги штити или...,сигуно тоа ке е
Да,да Надја е христијанка. Затоа што кога Чем и предложуваше врска таа му рече како ќе биде кога јас сум христијанка, а ти муслиман. Инаку Јасмин и мајка и ја претераа. И што е сега виновен Саваш ако му ја спукале куќата.Тој да пукаше во нив ова не ќе беше. Патетични!