Леле мајка и на Јасмин ми се иде во телевизор да влезам и да ја искубам како кокошка . Немој ќерко, немој, нека си ја чува дома. Колку глуп филм, ни за тепање време не го бидува .
Јас го загледав филмов и уште од почеток ме нервираше, многу ми е глуп па ништо не се случува исто па исто ич не привлекува внимание, гледам на рекламите само и таму се кажуват нема потреба да седиш 1 сат навечер и да го гледаш. поздрав
Па исламски е забрането замислување, цртање, правење слики илки фигури на натприродното. Иначе и муслиманите веруваат во ангели ама забрането е да прават слика за нив исто како и за Бог или пратениците. Затоа ми дојде чудно...
Тоа е урок да не ги фаќа. Се носи окото и на привезок Пукнато око... Ама интересното е што можеби многу не знаат дека ово око е истото око во кое веруваат илуминатите.
брејј оваа јасмин живци ми кине идиотка те сакам ама не можам да сум со тебе па онда плаче како не идиотка ,човекот што не има над глава а она више му ствара проблеми
Знае ли некој страна за серијава на интернет со српски превод, бидејќи на www.dailymotion.com ги избришале.. Фала ви
Го делам болдираниот дел од мислењето. И јас почнав еднаш неделно да го гледам Јасмин на почетокот ми делуваше баш фина, ама многу почна да се филма бе...ко центар на светот да е. Кога виде колку е богат Саваш, тогаш и' текна дека имаат дете заедно, а нејќеше ни да го погледне на почеток. Мижи асан да ти баам... Неверојатно нешто е колку е нереална серијава. Чичек ми е најсимпатичен лик и премногу ми е жал за неа.
Епа и Шахнур си е крива за Мустафа. Болен бил, да прошетал малце, незнам ти што.. Како да не го знае каков е. Одма беља прави.
И јас сакав да го кажам истото. Видов на странава и пишува дека они ги превземале видеата од dailymotion. А бидејќи на dailymotion ги избришаа затоа овде ги нема.. уште само 5 епизоди ми останаа, ако знаете некоја друга страна пишете. фала
може вие што сте ги гледале епизодите однапред да ни кажете во spoiler што ќе се лучува понатака ме интересире многу фала однапред
Ме интересира кој ќе заврши на крај со безобразното суштество Бора? Назан, Севги или некоја трета будала?