Ибрахим што дете беше, штета што имаш толку суров татко. Секогаш ќе ја паметам твојата насмевка ууууууфффф Абе женски скапав барање на нет, ај ако може некој слика од Ибрахим да стави ако најде Да надополнам Халдун и Ибрахим ми се бонбончиња
Чекајте сеа малце ... Јас ја пратам серијава колку толку, али тие имињата не им ги памтам баш. Кој е Халдун? Саваш од фино човече видовме дека и он е голема тиква, да не беше пијан, сигурно ќе завршеше во кревет со оваа чавката. А овој стариот ... Не ми се верува! Ме изнервира човекот до даска! Сите му се плашат, ебате глупиот сељак! Од толку души ни еден не знаеше вештачко дишење да му даде на детето? Чекаа да умре само ... Скапани! Арно едно време не гледав серии, само се нервираш
Веѓите треба да си ги среди ама за сликите имаш кафе од мене ако најдеш од Ибрахим и пица ќе имаш хахахаха
Ќе се обидам да ти најдамм Еве оваја ја најдов на нет, кај шо го упуцва Мораннн, јупииииии одвај чекамммм
Меѓу Моранови и Балдарови има крвна одмазда. Моран е главен на Моранови и се занимава со дрога. Се заканува со крвна одмазда ако Шахнур Балдар не му помогне да ја извезе дрогата. Тој е голема закана за Балдарови и му прави сплетки
Оооо преѓе кога ги тераше да го дават Ибрахим во безенот за малку не заплакав, а тој целиот сексуален воден
Хмм епа ќе испадне дека детето кое Мустафа претходно го уби не е убиено, живо е сето тоа е местенка на Моран, изгледа затоа ќе го убие
Ааааа, тоа било работата значи бре .... Еми арно, битно ќе го убијат Хахахахахаха, ме изнасмеа Ццццц, сексуално воден ....
http://www.youtube.com/watch?v=Xo_I4ejpM-w oooooooooooo Чичек јас ја мислев бубалче таа како се бакнувала