Треба да почнеш да веруваш. Spoiler Поради сето тоа што ќе го прави Чичек ќе го замрази,и колку што разбрав таа ќе управува со цел имот од татко и`,а Јавуз ќе биде во бегство,и по негова вина/или тој ќе го убие Ешреф.Балдарови цело време ќе се плашат од него,а Јасмин дури има кошмар како им го зема синот. Шахнур ќе биде нешто болна.
леле да..Cевги тешко ми е, не можев да ти се јавам 365 дена, Cаваш ја помести чашата од лево на десно, а јас сакав да стои на средина на масата, па му се налутив (ова со чашата само банален пример, за каааакви глупости се лути) и ајде Cевги ок Jасмин смири се Jас искрено не знам овој Cаваш што видел во оваа кокошкава Tооолку е дебилна тоа не знам AAAAAAAAAAAAAAAAAAA мамоооооо Cаваш со друга женааа спие вааааааа сто пати човекот и кажа што и како аман више A она што му направи со Mехмет? Hити му кажа, а овој во фирма му се трупна Hајвеќе ќе сакав вака да заврши филмот- Jасмин да пцовисаше, и чичек и Cаваш да се засакаа и среќно со Oмер да си живеат Eптен ме нервира Jасмин, не знам кој и е филмот, смрдла една, се летнала у блаци, Cаваш па Cаваш цицка нека и дае тој Cаваш да ја заќутиме ве молам
Ме пресмеа со чашава и мене ме нервира Јасминка, за се нешто се лути, ако не и се јави Саваш, таа готово несвест ами љубов Мене и Назан ме нервира, со тој Бора, па уште му верува
Таа Назан како ќе се по*бе... Филмов почнува да ми станува мнооогу досаден Вчера после незнам колку време седнав да гледам(не за друго Бадник ова-она досадно цел ден дома ) и кога ја видов како плаче онаа Јасмин...
Мене почна да ме нервира, зошто не може да ја стабилизира ситуацијата и да се сконцентрира на работата. Никогаш не смееш да дозволиш љубовните глупости да влијаат на работниот успех.Мое мислење, а таа и на работа Саваш, Саваш. Е нема Саваш нема
Поради фамозната љубов на Јасмин и Саваж филмов ми е патетичен! Добро, се знае како е тоа во сапуниците, ама овие ја претераа. Саваж душо, многу те сакам! -Бегај, не сакам да те видам! -Ама Јасмин, ти објаснав! -Бегај! Па бегај бе Саваж, не знам што виде во неа. Нит лепота, нит карактер има! А и мајка и на Јасмин, ќе ни го земат Омер, леле Јасмин ќе ни го земат!! И само мрчење. Е па нека ви го земат бе, нека ви го земат. Греота е детето да расте со пхисопатки. Тешки патетики!! Назан еднаш ја искоментирав и веќе не е вредна за коментар. Жена со затапен мозок. Не е крива таа, традицијата е крива што ја омажила на млади години! Она сега е последица од неискуство!
Ахмет Моран е за парче по парче да го сечеш и да го печеш на жар! Саваш на пати е глупав ко дрво дабово, џабе му згодноќа Јасмин ми се лигаи и на пати ми иде да ги прежалам 700 евра и да и ја распукам преку ТВ (кога би можела) Едит: бисеров од баба ми Онај што е главен (како и да се вика) со чалмата, му вика на Ахмет: Господ да го прости Ахмет Ага! и бабами реплицира: тебе Господ да те спрострит
Интересно ми е мајчинството виа веб камера на Јасмин: „ооо цуци буци на мама...ајде мило, мама се исклучува, мора да искочи во град, те сакам, be nice to granny па па“
Хахахахаххахахахахаххааххахахаха да и бабата вика Јасмин, Омер прооде и оваа аааааа леле цуце на мама јас не го видов шмрк
^^^ Луѓето на Ахмет Моран го задавија во базенот под негова наредба,додека тој вака мирно со сеир си гледаше Од кога виде дека не дише детево,ајдеееее во болница. Ненормален!
Сакаше да го научи лекција дека семејството не се предава и дека е најважно од се. Викна 2ца од оние батките негови и тие го давеа момчето во базенот кај нив во дворот. На секое излегување надвор, Ахмет му велеше Разбра? Така не треба да правиш бла бла.. И на крајот тие премногу го држеа под вода момчето, секако по наредба на татко му, и така умре.
Леле оваа Јасмина глупава,глупава,напорна до бескрај. Освен да плаче женава друго знае?!!!! 15 години да имаше ќе сватеше. Пак овој продаденава душа во авион се качи. Како ја трпиш бе,муле?!!!
Серијава на почетокот беше интересна, ама сега ми е невидени лигавешници Кратка содржина: 1 епизода: Јасмин го среќава Саваш 2-999 епизода: Јасмин цмиздри, а Саваш и оди по г`зот 1000 епизода: Свадба ОТОК СЕРИЈА Мислам дека Саваш и Јасмин треба да држат бизнис предавања на тема ,,КАКО ДА ТИ ЦУТИ ФИРМАТА, А ТИ ДА НЕ СЕ СВРТИШ НА РАБОТА,, Иначе, забележувам дека намерно или не Јасмин е претставена како исклучиво глупа!! Врв ми беше кога Саваш и` кажа дека Хајдун е во кома, а оваа му вика ,,Не се возбудувај, може не е ништо сериозно,,
Тој дел и јас го приметив, али си викам - Де бре, нема шанси така да му каже, овие нашиве лошо го преведоа