Немој па после пак трудна ќе останеше, пак една година ќе го криеше детето од него, се така во круг и ехехеј крајов немаше да му се гледа на овој филм...
битно и спикерот на тв пред нејзе знаел Spoiler Aбре човек и најголема мака да си има, со серијава ќе се урасположи од смеење Hего Cаваш не направи DNK? мислам после тоооолку лажење од страна на оваа мустрава, ја да бев на негово место и DNK тест ќе барав
Јасмин плаче,ли плаче, место потрезвено да размислува, таа бетер,Назан размислува како да стаса до син и, а Севги само и дава утеха на Јасминка , па и кога ги однесоа во полиција, ајт сите на журка комедија
Оваа Јасмин претера. Каква љубов е таа, а не му верува на Саваш? Наместо да го чува детето, се влече по барови. Недолично.
Лигавешката Јасмин, почна да ме нервира веќе. Ништо не знае, освен по цел ден и цела ноќ да цмиздри и да плаче. Агенција има, а два пати не отишла на работа. А Севги па, арно ја трпи. Ајде кога не оди на работа, барем детето да си го гледа. И од тоа ништо. Не дај боже да го киднапираат или да му се случи нешто, три дена неможат да ја добијат или да ја најдат, оти госпоѓицата нигде никаква ја нема.
Mене сите почнаа да ме нервираат.Оваа Јасмин претерува ни таа незнае што сака и што да прави. Како изгубена е.Мајка и пак приказна за себе.Само вика по Јасмин и прави само да и биде полошо. А пак Саваш,љубов моја..многу ми го е жал.Човекот трча на сите страни и се повеќе и повеќе запаѓа во проблеми и невојли. А и Мустава,гомно малецко ништо не разбира само прави проблеми и не му доаѓа паметот никако. И Јавуз,подмолен човек,покварен.На почеток мислев дека е добар и коректен,а види го сега ко змија некоја е.КРЛЕЖ! И Чичееек,се опушти и се смени многу.Права кучка е.Што сака од Саваш кога знае дека тој си ја сака Јасмин,а не неа.Што си прави за џабе лоши филмови.,кучка!!! Сите претеруваат и ме нервираат,него ај ако знаете кажете ми ве молам дали Јасмин и Саваш на крај ке бидат заедно и уште колку епизоди има серијава до крај?
serijava iskreno ja gledam samo radi savas...zalno e toa sto toj gleda na site da im ugodi, na site strani e rastrgnat neznae koj pat da go fati, a pozadi grb mu se pravat uzasni rabota od strana na negovoto semejstvo...a jasmin osven da place neznae nisto drugo se treba nekoj da i zbori da ja sovetuva rabotava turni me da kinisam.ona omer nemoze da go gleda, a sto ke bide so vtoroto koga ke dojde? [mod-kirilica:j9yw1um8][/mod-kirilica:j9yw1um8]
-Со кое лице дојде пак овде? -Со истото лице со кое вие го криевте мојот син од мене. Прајслес! УААААААААА Уа УААААААА!!!
Ооо, кај мене све ќоро и сакато што е женско ја гледа, дома мајка ми и сестра ми, прееска на гости бев кај тетка ми таму се заседнале тетка ми, 2те вујни па и баба ми да не пропушти па анализираат Јасмин дали ќе се начукала Јасмин, па Чичек у оној со дете што дошол ќе се заљубела, па многу неблагодарна била абе цепки. А серијата ко серија мутава (турско си е турско ), едино им вреди Саваш што е убав.
Не ја гледав денеска епизодата,ќе биде ли некој љубезен да ми раскаже што се случи,во пократки црти поважното. Да си ја удрам уште малку главава од зид...
Како ја гледате оваа глупава серија, не ми е јасно. Што паметно и што ново има овде? Величествениот е нешто поразлично, али ова е тешка лимонада за која не треба да се троши време. Па уште и лошата синхронизација.
Да, точно е дека има 62 епизоди, но, на Сител ги даваат 1 епизода во 2 дена, турските епизоди траат по саат и триесетина минути, кај нас една епизода трае по 45 минути, така да ние ќе гледаме 124 епизоди, наместо 62
Ништо не си испуштила, не се секирај Ништо важно не се случи, цела епизода се расправаа Саваш го пуштија од затвор, си отиде дома. Дозна дека Мустафа убил човек, па му удри еден ќотек и се испокара со сите.После отиде кај Јасмин се испокараа (навика им стана), па пак се врати дома и со Чичек почна да се расправа ...
Jасмин и стана конкуренција и на малечката невеста во плачење. Уствари и неа ја надмина. Јасмин е на прво место. Шампион во рикање
Абе каков Чак Норис лелелелеле како мава Саваш ме исплаши од пред телевизор избегав стварно ме бендиса ќотекот