Љубов и Казна (Aşk ve Ceza)

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од eemmiilliijjaa, 24 октомври 2011.

1. Ulata

Ulata Истакнат член

Се зачлени на:
    19 април 2011
    Пораки:
    369
    Допаѓања:
    100
    Почна и ова чичек да ме нервира забора зошто саваш се зеде со неа....за да не ја отепа татко му па сега и правила реди...на сите му се дери...како да некој му е крив шо умре брат му...ако треба на некој да му се дери тое на татко му нека оди кај него....и таа се запусте :P

2. Abeja

Abeja Популарен член

Се зачлени на:
    24 март 2011
    Пораки:
    4.388
    Допаѓања:
    17.606
    Ааааа сеа Чичек ќе им ебе матер на сите, не е више она старата има да грми бе сега, ќе видат која е она, ќе ја запамтат :devil: А овој Орхан куче низаедно, оф лелеее го ранеа го чуваа како нивни ги запустееее брее аххх ќе ја умрат бабата ;( ;( :x :worried:

3. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.008
    Глупо е што така ги предаде, ама и тој има за нив направено доста. Лежел во затвор за братот на Саваш, оној што направи сообраќајка. :)

4. d.Darla

d.Darla Истакнат член

Се зачлени на:
    1 септември 2010
    Пораки:
    661
    Допаѓања:
    160
    Колку епизоди има серијава?
    (извинете ако веќе сте спомнале :) )

5. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.008
    Правилно досега требаше да заврши мислам ако ги даваа регуларно. Ама кај нас мршниците од една епизода две прават |( Мислам дека се 62 епизоди правилно.

6. d.Darla

d.Darla Истакнат член

Се зачлени на:
    1 септември 2010
    Пораки:
    661
    Допаѓања:
    160
    Значи сепак кај да е ќе треба да заврши.

7. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.008
    Мислам дека не, зашто кај нас тек пред некој ден ја емитуваа 60 и некоја епизода. Значи серијава ќе трае уште толку колку што досега помина :|

8. Abeja

Abeja Популарен член

Се зачлени на:
    24 март 2011
    Пораки:
    4.388
    Допаѓања:
    17.606
    А ? |(
    Јас месечно еднаш до два пати седнувам да гледам и татко ми ќе ме затепа некој ден зашто само прашувам што кој како :lol: , ама во саботата и неделата ги изгледав репризите дури од цела недела.
    Многу тепање има во турскиве серии, многу гневни погледи, тоа е многу за моето нежно срценце :lol:

9. La.Reina.Del.Sur

La.Reina.Del.Sur Истакнат член

Се зачлени на:
    1 мај 2011
    Пораки:
    1.508
    Допаѓања:
    3.880
    кај нив една епизода е 90 минути... овде ги кратет... така да има некој врска кога ќе заврши ? :D

10. Tanjus

Tanjus Истакнат член

Се зачлени на:
    28 ноември 2009
    Пораки:
    257
    Допаѓања:
    70
    Леле ваа Чичек ама ме нервира уфф ко другите да и се криви што брат и умре. И неќе да му даде развод на Саваш а се лигави кога он не ја е*ава 2 посто, гледа дека не ја сака и па не ти давам развод бла бла. :swear:

11. duffi

duffi Форумски идол

Се зачлени на:
    14 април 2011
    Пораки:
    12.766
    Допаѓања:
    145.268
    По турски денеска на сител ќе почне 34 епизода.. Значи овие нашите ќе направат уште 60..

12. Plavusa.17

Plavusa.17 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    4.133
    Допаѓања:
    6.033
    Ја гледам серијава. Саваш и Јасмин стварно се веќе патетични, не ги можам! Врската им е пола и више лажење, да бидеме искрени оваа го лажеше дека има цело дете од него, овој дека е женет...абе ај. И нека им се случува тоа што се случува, кога се лажеа и не си кажаа уште на почетокот како стојат работите. Мајка и на Јасмин типично како и сите, таа и е улогата и одлично ја игра. Многу убави очи има иначе. Бора и Назан не ги поднесувам, таа наивен идиот, а тој интелигентно ѓубре. Го остаи детено со Шахнур кошмарот, каква мајка е тоа?! Ѓубриња! Само жена му на Пала не ме нервира, Фидан...жена на место. Ахмед и неговата сурија нема да ги прокоментирам, гледаме што се случува. Пала под влијание на сестра му, ама добар човек е. Мустафа, ѓубре, неизживеано детиште. Ми се праи некој мафијаш, не знае носот да си го избрише. Јагуз прво мислев добар е за разлика од татко му, ама изгледа ќе испадне дека и он е таков само во друга насока ја насочува злобата. Севги па таа па, јадна, очајна, хистерична, ма секаква особа ги има сите психо-карактеристики што жена искористувана од маж, а крајно заљубена во истиот може да ги има.
    Чичек, е Чичек е моментот. Кај Саваш ја ожени да ја спаси од нејзината фамилија, па уште и му вика јас сум ти жена не знам што :o а добро знаеше како стојат работите, и за малце ќе се разведеше ама ја фати љубомора кон Јасмин. Ѓубре едно! Ја мразев Чичек од почетокот, наместо да биде благодарна што снаа, ја зеде за жена кутриот му ги расипа сите планови со Јасмин, таа уште продолжува да му расипува :o ЃУБРЕ! Таа ти е да ја фатиш да ја трескаш од земја нон-стоп!

Let's kill Chichek!

На WhiteAngel, eutixismena, JuLleE и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  13. danielka0507

danielka0507 Популарен член

Се зачлени на:
    27 октомври 2011
    Пораки:
    423
    Допаѓања:
    308
    Let's kill Chichek!

14. anneyy

anneyy Популарен член

Се зачлени на:
    24 јули 2010
    Пораки:
    1.280
    Допаѓања:
    1.422
    Let's kill Yasmin (и мајка и) :envy: ...да ги скратиме нервозите кај сите што ја гледаат серијава.

На WhiteAngel, Butterfly77 и musicgirl55 им се допаѓа ова.
  15. Mala-volsebnicka

Mala-volsebnicka Истакнат член

Се зачлени на:
    4 јануари 2011
    Пораки:
    125
    Допаѓања:
    35
    Има 107 епизоди.Не се секирајте ќе се разведе Саваш и ќе ја ожени Јасмин.Толку од мене кој има трпенија нека ја гледа :D

16. Justice

Justice Истакнат член

Се зачлени на:
    17 октомври 2011
    Пораки:
    340
    Допаѓања:
    91
    Да не ги грабна овој Бешир мајката на Јасмин и Омер??? :^)

17. musicgirl55

musicgirl55 Истакнат член

Се зачлени на:
    18 април 2011
    Пораки:
    189
    Допаѓања:
    56
    не, омер имаше температура и мајка му на јасмин го зеде омер и го однесе на болница

На Justice му/ѝ се допаѓа ова.
  18. nanadu

nanadu Истакнат член

Се зачлени на:
    24 декември 2010
    Пораки:
    14
    Допаѓања:
    2
    Јас да сум на местото на мајка и на Јасмин ќе си одам во Бодрум и ќе си свиркам,па да ја видам оваа фуфицава што ќе прави после... :devil:

19. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.008
    Од леле мукооо, оваа едно дете неможе да гледа, а камоли сега второ |(
    Ептен убав пример на младинава и дава серијава, ќе раѓаат деца такви незрели будали |(

На angelce1, BoaVista и Look им се допаѓа ова.
  20. Dushica-sk

Dushica-sk Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.048
    Допаѓања:
    3.928
    Ептен е неспособна. Нејзе не и е гајле за работата, мисли Саваж ќе ја издржува.Да вложиш пари во фирма и кога ќе почне да пропаѓа ич око да не ти трепне... Детево гори оваа гаси телефон. А трудна е пак??