Почна и ова чичек да ме нервира забора зошто саваш се зеде со неа....за да не ја отепа татко му па сега и правила реди...на сите му се дери...како да некој му е крив шо умре брат му...ако треба на некој да му се дери тое на татко му нека оди кај него....и таа се запусте
Ааааа сеа Чичек ќе им ебе матер на сите, не е више она старата има да грми бе сега, ќе видат која е она, ќе ја запамтат А овој Орхан куче низаедно, оф лелеее го ранеа го чуваа како нивни ги запустееее брее аххх ќе ја умрат бабата
Глупо е што така ги предаде, ама и тој има за нив направено доста. Лежел во затвор за братот на Саваш, оној што направи сообраќајка.
Правилно досега требаше да заврши мислам ако ги даваа регуларно. Ама кај нас мршниците од една епизода две прават Мислам дека се 62 епизоди правилно.
Мислам дека не, зашто кај нас тек пред некој ден ја емитуваа 60 и некоја епизода. Значи серијава ќе трае уште толку колку што досега помина
А ? Јас месечно еднаш до два пати седнувам да гледам и татко ми ќе ме затепа некој ден зашто само прашувам што кој како , ама во саботата и неделата ги изгледав репризите дури од цела недела. Многу тепање има во турскиве серии, многу гневни погледи, тоа е многу за моето нежно срценце
Леле ваа Чичек ама ме нервира уфф ко другите да и се криви што брат и умре. И неќе да му даде развод на Саваш а се лигави кога он не ја е*ава 2 посто, гледа дека не ја сака и па не ти давам развод бла бла.
Ја гледам серијава. Саваш и Јасмин стварно се веќе патетични, не ги можам! Врската им е пола и више лажење, да бидеме искрени оваа го лажеше дека има цело дете од него, овој дека е женет...абе ај. И нека им се случува тоа што се случува, кога се лажеа и не си кажаа уште на почетокот како стојат работите. Мајка и на Јасмин типично како и сите, таа и е улогата и одлично ја игра. Многу убави очи има иначе. Бора и Назан не ги поднесувам, таа наивен идиот, а тој интелигентно ѓубре. Го остаи детено со Шахнур кошмарот, каква мајка е тоа?! Ѓубриња! Само жена му на Пала не ме нервира, Фидан...жена на место. Ахмед и неговата сурија нема да ги прокоментирам, гледаме што се случува. Пала под влијание на сестра му, ама добар човек е. Мустафа, ѓубре, неизживеано детиште. Ми се праи некој мафијаш, не знае носот да си го избрише. Јагуз прво мислев добар е за разлика од татко му, ама изгледа ќе испадне дека и он е таков само во друга насока ја насочува злобата. Севги па таа па, јадна, очајна, хистерична, ма секаква особа ги има сите психо-карактеристики што жена искористувана од маж, а крајно заљубена во истиот може да ги има. Чичек, е Чичек е моментот. Кај Саваш ја ожени да ја спаси од нејзината фамилија, па уште и му вика јас сум ти жена не знам што а добро знаеше како стојат работите, и за малце ќе се разведеше ама ја фати љубомора кон Јасмин. Ѓубре едно! Ја мразев Чичек од почетокот, наместо да биде благодарна што снаа, ја зеде за жена кутриот му ги расипа сите планови со Јасмин, таа уште продолжува да му расипува ЃУБРЕ! Таа ти е да ја фатиш да ја трескаш од земја нон-стоп! Let's kill Chichek!
Има 107 епизоди.Не се секирајте ќе се разведе Саваш и ќе ја ожени Јасмин.Толку од мене кој има трпенија нека ја гледа
Јас да сум на местото на мајка и на Јасмин ќе си одам во Бодрум и ќе си свиркам,па да ја видам оваа фуфицава што ќе прави после...
Од леле мукооо, оваа едно дете неможе да гледа, а камоли сега второ Ептен убав пример на младинава и дава серијава, ќе раѓаат деца такви незрели будали
Ептен е неспособна. Нејзе не и е гајле за работата, мисли Саваж ќе ја издржува.Да вложиш пари во фирма и кога ќе почне да пропаѓа ич око да не ти трепне... Детево гори оваа гаси телефон. А трудна е пак??