Љубов и Казна (Aşk ve Ceza)

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од eemmiilliijjaa, 24 октомври 2011.

1. Plavusa.17

Plavusa.17 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    4.133
    Допаѓања:
    6.033
    Посебична мајка во серииве не сум видела. Освен, оние што ги оставаат децата во домови како Ферхунде што ја имаа оставено и слично така. Значи на женава само до Саваш и е дојдено, и до никој друг еј! Ни до Омер, ни до мајка и, ни до работата и Севги... само за нејзе си гледа Јасмин. Се нејзе и се случува, се околу неа мисли дека се врти, ако е она тажна светот се распаднал. Море, убаво им праат со скандаливе и све лошо нека им се случува за памет и ништо друго, мене и мерак ми е да ви кажам. Ако, ако. Ма мајка и будала што и го чува Омер ама па пустата го сака детенцето повеќе од мајката што си го сака. Саваш и само Саваш постои во нејзиното себично и малодушно срце. И сите се во право што ја опоменуваат, ама таа не сака да сфати. Саваш си го тера бизнисот, си ја тера и фирмата, и со фамилијата наоѓа време да средува проблеми, си има он многу карти на располагање. Туку, таа освен него кого има? Свое дете ти така да игнорираш и после како да не ја сака баба му повеќе од мајка му, го чува, го расте буквално, а ти само го посетуваш и кога ќе најдеш малку време откако ќе си размениш романтики и све по ред со Саваш, откако ќе те истеши фино лепо бла бла бла, тогаш ти текнува дека имаш син. Будала. Такви мајки не се мајки!

На musicgirl55, JuLleE, Look и 2 други им се допаѓа ова.
  2. Hiii

Hiii Популарен член

Се зачлени на:
    5 април 2011
    Пораки:
    1.427
    Допаѓања:
    1.563
    Ало луѓе зарем заборавивте дека оваа е серија и таква и е глумата :D Само што лош пример е оваа за идните мајки.

На INSIDIOUS му/ѝ се допаѓа ова.
  3. Look

Look Истакнат член

Се зачлени на:
    25 јуни 2011
    Пораки:
    1.034
    Допаѓања:
    884
    "Оди" на работа за да изиграва независна госпоѓа,а уствари ни работа ја интересира,ни ништо,си знае Саваш ќе ја издржува.Не и е гајле за ништо и за никого освен Саваш.
    А воопшто не е толку наивна како што се претставува.

На musicgirl55 му/ѝ се допаѓа ова.
  4. Plavusa.17

Plavusa.17 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    4.133
    Допаѓања:
    6.033
    Е Саваш ама баш е ага тој, а таа обична девојка од град, улогите им се типично така наместени. Тој си гледа за фамилијата, за работата и фирмата, за проблемите што ги има со Ахмед Моран и мафијашите, се справува со своите проблеми и посветува внимание на сите, па и на неа. А таа што прави? Кутра седи сама, го праќа Омер кај мајка и да не и смета во патењето, ја игнорира Севги и кај што таа не се појавува на работа па и на тие што работат ги зезна сега ради скандалите нејзини им уништи и проекти и договори, буквално ги осакати и нив ради своите проблеми, на мајка и се гледа дека не може да ја трпи само поради тоа што и збори против Саваш... е аман бе. Светот околу Саваш и се врти, а другите проблеми сама ги создава и погодете што? Не ги решава. Не се ни соочува бре, не и е гајле. Само за Саваш и е гајле. Абе ај. Срамота!

Ко спонзоруша и богаташ ми се.

5. WhiteAngel

WhiteAngel Популарен член

Се зачлени на:
    31 јануари 2011
    Пораки:
    2.107
    Допаѓања:
    1.642
    Зошто, зошто сценаристот вметнал уште едно дете на Јасмин и Саваж???
    Зошто уште едно дете ќе малтретираат на снимања и слични глупости???
    И морам да кажам дека, иако мајка и на Јасмин ми лази по живциве, е баба на место. Се што прави за Омер, алал да и е. Каква таква, го сака повеќе и од Јасмин! И се грижи за него во права смисла на зборот. За разлика од мајката, па и таткото.

6. Look

Look Истакнат член

Се зачлени на:
    25 јуни 2011
    Пораки:
    1.034
    Допаѓања:
    884
    Па таа е буквално неспособна. :!:
    При најмал проблем таа готово умира,се предава. |(

Друг да и' го чува детето,друг да и' ја води работата,друг да и' ги решава проблемите, а за што служи таа се чудам.Освен да се дрецка од земја како мало дете.

Посмотан и полабелен лик немам сретнато.
    И Назан е поспособна од неа.

На musicgirl55 и Divinebutterfly им се допаѓа ова.
  7. savana

savana Популарен член

Се зачлени на:
    18 август 2010
    Пораки:
    1.770
    Допаѓања:
    9.567
    И мене Јасмин во последниве епизоди почна да ме нервира, убаво и рече вчера мајка и детето како ни мајка ни татко да нема (нешто во таа смисла) :lol: Вечерва ли Мустафа ќе го убие Ахмет Моран?
    Мустафа “ага“ опасен бил. :lol:

8. HeelsLover

HeelsLover Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2011
    Пораки:
    565
    Допаѓања:
    655
    Абе Јасминkа близначе ли ке има :geek: ма бремена е бре чим повраќа и се онесвестува ќе бидне
    И на крај чичек ке си заврши срекно [​IMG] :clap:

9. Ma-Ri

Ma-Ri Активен член

Се зачлени на:
    18 јануари 2012
    Пораки:
    25
    Допаѓања:
    5
    хммм единствена турска серија што ја гледам , јасмин почнува да одлепува ме нервира а саваш некако многу ми е претставен како совршен маж .Меѓутоа како и да е серијата има некоја идеа , не е многу лоша ...

10. LittleDevil

LittleDevil Популарен член

Се зачлени на:
    20 јули 2011
    Пораки:
    1.703
    Допаѓања:
    1.924
    В чело. Еј не! :rofl: :rofl:

11. pupi.girl

pupi.girl Популарен член

Се зачлени на:
    21 јули 2011
    Пораки:
    4.464
    Допаѓања:
    7.841
    И што сега Јагус да не го убие Саваш :x Мустафа избрза не требаше да го убие Моран со тоа само ќе продолжи крвната одмазда :x

12. kate21

kate21 Популарен член

Се зачлени на:
    20 декември 2009
    Пораки:
    4.220
    Допаѓања:
    3.853
    Mустафа е распрдено дериште!
    Сега ќе биде филмов |( Ко ќе ја рашират, ко на ѓупка приказната има да биде :D
    А синоќа не ја гледав, и не сфатив, Јасминче трудно е? :^)

13. pupi.girl

pupi.girl Популарен член

Се зачлени на:
    21 јули 2011
    Пораки:
    4.464
    Допаѓања:
    7.841

Изгледа трудна е аман па таа со Саваш 21 век еееее хахахаха :rofl: :rofl: :rofl:

На kate21 му/ѝ се допаѓа ова.
  14. anneyy

anneyy Популарен член

Се зачлени на:
    24 јули 2010
    Пораки:
    1.280
    Допаѓања:
    1.422
    Трудно е, сиротко, а не знае како се вика. :D

На kate21 му/ѝ се допаѓа ова.
  15. kate21

kate21 Популарен член

Се зачлени на:
    20 декември 2009
    Пораки:
    4.220
    Допаѓања:
    3.853
    :^) Биче фешта тогаш, второто дете се ќе среди, животот ќе и се расцвета :geek:

16. aaaaa

aaaaa Популарен член

Се зачлени на:
    9 април 2010
    Пораки:
    769
    Допаѓања:
    1.230
    Мустафа rules! :rock: Е дури сега има надолго нашироко да се влечка приказнава. А јас ќе си продолжам да си мрчам и нема да ме послушаат. И уште 300 епизоди да има филмот ќе се гледа. До крај! |(

17. Adi888

Adi888 Форумски идол

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    6.188
    Допаѓања:
    23.238
    Конечно го упуцаја Ахмед моран, кефовииииииии 8)

18. pupi.girl

pupi.girl Популарен член

Се зачлени на:
    21 јули 2011
    Пораки:
    4.464
    Допаѓања:
    7.841
    Абе па мене малце жал ми падна за Моран хахаах таман во затвор требаше да оди, а знае некој зошто го уби или :wasntme:

19. Adi888

Adi888 Форумски идол

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    6.188
    Допаѓања:
    23.238
    Јавуз го местеше ;)

20. Justice

Justice Истакнат член

Се зачлени на:
    17 октомври 2011
    Пораки:
    340
    Допаѓања:
    91
    Серијава е веќе како Долина на волците :D Ама стварно овој Јавуз многу ме нервира :@