Еееееее да беше серијава индиска, Ахмет Моран ќе преживееше П.С. Што е со Чичек? Нели знаеше се и се согласи на развод Или сега брат и излезе од затвор и се прави важна
Мустафа ме изназмеа кога вежбаше дома пред огледало. "Мене ли ми зборуваш? Мене?" ( и тука го вади пиштолот ).
Дента кога беа на погреб за нејзиниот брат требаше и Саваш да остане но замина и цело време додека таа беше таму никој не ја побара , не и се јави
Во право е Чичек што му се лути, и јас да бев на нејзино место немаше да му дадам развод ! Spoiler па Саваш е ! Наместо да остане со Чичек да ја утешеше малку, Саваш (папучарот) веднаш штом му се јави таа лиглата тргна, ни за момент не помисли на Чичек и како таа се чуствува.
Не сфатив што беше финтата кога Јавуз му даде пари на тоа детето и му рече изгубисе 5 години. Нели тој типт му беше “подарокот“ на Мустафа од Јавуз. Чудна игра тера овој Јавуз Инаку овој и е сопруг на Јасмин во приватниот живот ? типов е ноу комент
^^Можеби е еден од 4цата (не)среќници. Туку овој Јавуз го намести убитството на сопствениот татко. Зошто?
Што му беше целта на Јавуз што го наговори Мустафа да го убие Ахмет? Или сакаше да му се одмазди за тоа што тој го натера да го убие Музафер (мажот на Назан) ?
Во текот на целата серија, јас не памтам Јасмин и Саваш да направиле реален разговор.Секоја нивна средба се состои од секс, Јасмин ти ми даваш сила, не можам да живеам без тебе, Саваш љубов моја, најмил мој а гу гу. Кога ќе оди Јасмин дома, сине мој многу ми недостасуваше, добар ли беше денес мојот син, сине на мама, а Саваш јунак на тато, каде е синчето на тато, ќе го профрла неколку пати во вис и ќе си замине.Така ли се чува дете. ilent: Да не беше мајка и на Јасмин не знам што ќе правеше Омер.Детето наполнило 2 години, а мајка му не знае пелена да му смени.
Буквално се сложувам со тебе! Се што напиша е вистинито. Ниеднаш не разговарале како што треба,туку секогаш кога ќе се сретнат,потоа одат во кревет. А кога ќе дојдат кај детето,омер љубави,и слично. Мрзеливи родители се и двајцата...
^ Изгледа е трудна. Овој Мустафа ако не расипе, тогаш нема кој. Од кај се појави па да пука? Ах бре дете, дете.
А добро, дали е ова за во ударен термин инаку? Па и не се само нашите... Пред некој ден видов дека на хрватската Нова ова оди исто во 20.00 а Лисјата во 18.00 и нешто? И која е логиката? Уште се чудам