Љубов и Казна (Aşk ve Ceza)

Discussion in 'Серии и емисии' started by eemmiilliijjaa, Oct 24, 2011.

1. pupi.girl

pupi.girl Популарен член

Марама и јас не го гледам се нервирам .... како може Јасмин да не знае како да си го оддели приватниот живот од работата, па господичната не оди и на работа |( бегај беее

musicgirl55 likes this.
  2. viva.la.vida

viva.la.vida Истакнат член

а јас си викам па што е ваква јасмин на првава слика заматена :lol: убава ми е мене Јасмин ама некако многу глупа улога ми има...

3. Adi888

Adi888 Форумски идол

Бора ако не јади тупан од некој, јас ќе одам и ќе го задавам !! :@

4. DreamAngel

DreamAngel Истакнат член

Ама значи оваа Јасмин веќе ја претерува. Како само ме изнервира кога и рече Саваж дека треба да замини во Иран и она одма како да е најбитна, „Ако одиш заборави на мене, нема повеќе да ме видиш..“
    како Саваж да сака со душа да оди, не разбира дека тој има побитни должности одколку да биди со неа..
    И цел век чека да му кажи за детето, како којзнае какво изненадување да е.. бравоо му купила играчка, таа едното едвај го чува па сега уште едно.. оф леле.. :^)

А па овој Бора ептен ја напнува, не можам да го смислам само колку ми гази на нерви.. и од една страна кеф ми е што и прави така на Назан оти таа гуска никако не сваќа.. само љубов, ова она.. душо моја.. а и ги јади парите.. побрзо му верува на некој со кој преку ден му стана жена одколку на брат и.

Инаку баш ми е криво што ке го убијат Јавус, ама ептен јак лик ми е.. е тој е прав ага, а не Саваж..
    срце тој :*

5. tessie

tessie Форумски идол

Ич не ми е убава мене, ко погача во тоа суратот е. Во серијава ко на кастинг по грдотија да ги бирале.

musicgirl55 likes this.
  6. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

^ :o :rofl: Hа кастинг бре :lol:
    Mене убава ми е Jасмин, ама селското го има во нејзе
    џејда ми е убава, Hазан исто, чичек е слатка, и Cевги е супер за нејзини години :)

Oвие од лисјата (со исклучок на HEџла) поубави да не беа :D

7. Adi888

Adi888 Форумски идол

Мислам дека Јавуз нема да биди убиен :?:

8. WhiteAngel

WhiteAngel Популарен член

Колку ми се само исти Уснија и Јасмин. Да не пишеше која е која ќе си мислев истата е. Најсериозно.

Туку друго сакав да кажам: серија е, сапуница, се е океј, ама ја претераа со ова љубовта. Онаква љубов не постои. На Саваж бизнисот му пропаѓа, тој се јавува на Јасмин „сакам за рака да ме држиш“. |(
    Потака нека фатат двајцата за раче фатени и нека не се вратат.
    Ни тој ни таа не знаат да одвојат работа од приватен живот. Ниеднаш не се на работа седнати, на ниеден состанок не се појдени, ама бизнисот до скоро им цветаше. Научна фантастика филмов.
    Пак она за во следната: Ако одиш, заборави не.
    Типична уцена. Не сфаќа дека не оди таму од мерак, туку од мака. Не му дозволува да си ја изврши улогата која му е зададена и да си го исчисти името, туку му става ултиматум.
    Да бев на негово место, тогаш на лице место ќе и речев дека не ми треба.
    Лигајчарка права е, што би рекла баба да беше жива.

И се можам да разберам, сфаќам дека жени и девојки го гледаат филмов, па и момчиња, ама тато бе луѓе, тато... :fubar: Јас му викам „да ти кажам нешто тато“, тој „чекај сега, сакам да видам што ќе се случи“! :o Кога јас на времето гледав шпански, сум гледала глупости. Е татичко, Јасмин и Саваж не се глупости, никако!! ;)
    О мај гад, што му се случи?? Не беше ваков!! :!:

musicgirl55 likes this.
  9. Smurfette.M

Smurfette.M Популарен член

Лелее да, и кај мене е исто :) Дури и 1001 ноќ кога гледав ми викаа дека турските серии биле глупи, а сега...??? уфф
    Инаку.... го отупеа веќе филмов....ептен.... што е ова..... ;)
    Не требаше да го убијат Ахмет Моран...му направија услуга, инаку ќе скапуваше во затвор :D

10. DreamAngel

DreamAngel Истакнат член

Ке го убие полицијата кога тој ке сака да пука во Саваж :worried:

Adi888 likes this.
  11. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

пак жени споилер

:)

работи што треба да се случат во иднина, ставаме во споилер :)
    Hе секој сака да ги знае настаните на серијата однапред :)

JuLleE and Adi888 like this.
  12. JuLleE

JuLleE Форумски идол

Среќа што мајка и на Јасминка е во Бодрум, бидејќи ќе упалеше квичењето.
    Утре му е мајката, Јасминка повторно во ликот на Малечката невеста.
    Во следната епизода ќе гледате: Јасминка плаче, ма неее таа рикаа...ооо Савашшш.
    Шифра: Јасминка рикалото!

Поздрав до Јасминка со песната :D :D :D
    http://www.youtube.com/watch?v=UJMzYlxI1Lw

13. Arianna

Arianna Истакнат член

Ау, па стварно Јасмин ја претерува до крајност веќе :^) добро мајкаи што не е тука, неа неможам да ја слушаааааммм :lol: и Чичек многу ме нервира, а Пелин ми е права лепотица, штета што Хакан ќе остане со Чичек(Пелин ми е мнооогу поубава, не дека Хакан е нешто special, ама ајде) :angel: а Саваш што би рекла мајка ми " Ѓорѓи сардисан од сите страни " :lol:

TheaEsposito likes this.
  14. feminna09

feminna09 Истакнат член

Луге да не ја знаете онаа музика што оди во позадина обично кога го даваа ахмет моран, јавуз па и саваш ете неќна кога го гледаше на камерата овој бешир ага ... не е како песна туку онака само едно убаво мелодииче :D

15. Danilela

Danilela Популарен член

Не ја гледам серијава баш редовно ама знам што се случува, во тек сум. И да ви кажам право досадна е веќе. Патетика! Јасмин и Саваш колку ме нервираат, а Јасмин посебно. Мисли светот околу неа се врти :^) Арно ја трпат и мајка и, и тие колешките, па и Саваш, јас би и вржала две шлаканици па нека се освести малку. Ова ми доаѓа кога ја гледам :puke:
    Љубов моја, душо моја, единствен мој.... ај нека завршува веќе!

Tearful likes this.
  16. savana

savana Популарен член

Мене Јавуз баш ми е закон лик, си тера по свое, што би рекле трај-прај :lol:
    Игра некоја чудна игра, но се работи со план. Убаво и рече на Чичек да се прибере малку, нивниот татко го уби Ибрахим, пукаше во неа, ете и Јавуз поради него бил во затвор, што значи тој не е убиецот на мажот на Назан. А таа плаче ли плаче по татко му... :fubar: На почетокот повеќе ја сакав Чичек но во последно време претерува.

anneyy and ludoto19 like this.
  17. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Mене само ме интересира дали Jасмин ќе исплаче повеќе солзи за синот, или се уште ќе плаче повеќе зашто Cаваш 'ЈА мрдна чашата од лево на десно'

musicgirl55 likes this.
  18. perlaa

perlaa Популарен член

Јасминчево ќе абортира!? Страшно страшно ;)

19. JuLleE

JuLleE Форумски идол

Кога успеа да си ја извитка косата, како најде време кога беше зафатена со плачење :D.
    А пеглана и е поубава.
    Патетична е, еднаш да покажеше дека има разбирање за Саваш, па сеа и ќе абортира |( .

musicgirl55 likes this.
  20. Look

Look Истакнат член

И второво дете да не го дава на посвојување? Зошто со процедура ги раѓа децава.Прво ги носи на абортус,па ги дава на посвојување,па на крај толку многу се приврзува што сета грижа се состои во цмок,цмок мамичка,ајдеее чаооо. |(

Женава е катастрофа,а филмов уште поголема.