Леле значи оваа Јасмин неможам да ја гледам. Ич нема разбирање кон Саваш. Ако толку го сака ќе сфати.. а не она одма трча да абортира, па после ќе се кае. Многу ме нервира! Нека размисли прво со ладна глава, па после нека се занесува.
е па нонстоп ве читам овде и да знајте веќе и мене ми пукна вечерва филмот ам вистина претера ,,сељачка,, ни заедна ами ко глумеше во Бунтовничка некако повеке ми се бендисуваше улогата секако глумицата не е крива сценаристот претерал ја направил разгалена синкир Мерлин Монро е како лигушка ! само ако абортират нема повеке да ја следам серијата !
Сите ваков онаков филмов, патетики, плачки, не знам што, па го гледате. Мене ако нешто не ми се свиѓа, не гледам.
Серијата почна по нерви да ми гази... не се ни замарам веќе да ја гледам, ете овде е доволно да прочитам да знам што е и како е
Фала некој погоре што ми кажа дека Јагуз Spoiler ќе е убиен . Па нели имате бе СПОЈЛЕР???? И, која е смислата јас ако не ја ни гледам некоја серија, да седнам на форумов, да ја барам темата, за само да напишам: Леле колку е глупава серијава, како ја гледате бе??? Со очи, како! Spoiler И мене секоја серија која не ја следам ми е глупава, ама кога ќе ја загледаш, ти станува интересна.
Па доволно е да видиш пар сцени или една две епизоди за да оцениш дали е глупава или не, односно дали вреди или не вреди да се гледа. Ако седнам секоја серија на телевизија да ја гледам, тоа значи дека немам изграден критериум за тоа што сакам а што не, односно што е добро, а што не.
http://www.forum.hr/showthread.php?t=623849&page=7 На овој форум ги раскажуваат епизодите . Мислам дека сега е 36 епизода, ама ме мрзи да читам многу е долго
И мене ова ме изнервира бе види ја јас подобро ќе исчувам дете од неа! Зборам за детето што сега го има ,ништо чудно детето на баба му мама да вика,оваа нигде ја нема а Савашко посебна прича Разгалена распрдена неодговорна бре,детето не е само нејзино а и онака она не го чува! А и на работа оди колку да ја видат,работата неможе да чека тука нема простор за разбирање ако имаш премногу проблеми или научи дека проблемите не се носат на работа,или дај отказ па Саваш нека те издржава ,таму само ги кочиш работите !
= 2 близначиња, па гарант ги мењаваат во серијата и на BABYS DAY OUT филмот, исто така беше 2 бебиња близначиња па ги мењаваа, не се приметува зашто се тотално исти
Ако не те мрзи раскажи некои побитни работи, мене ме мрзеше да читам . Јас ја причитав само вечерашнава епизода . Spoiler Не го заборавај фамозниот спојлер
Барајќи нешто на нет наидов на интересни слики од снимањето на серијава, па погледнете : Spoiler Саваш пред куќата на Јасмин, овде најверојатно врне