Љубов и Казна (Aşk ve Ceza)

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од eemmiilliijjaa, 24 октомври 2011.

1. Rock-a-Fella

Rock-a-Fella Популарен член

Се зачлени на:
    12 февруари 2011
    Пораки:
    1.392
    Допаѓања:
    1.383
    Ахм, таа верзија ја гледам јас. :wasntme:
    И откако ќе умре Саваш, па ќе се воскресне... не, не ми е интересна веќе. Ионака ретко ја гледав, таман почна да стане интересно, со тоа што пак е бремена Јасмин, Саваш гитииии... |(
    Не планирам да ја гледам веќе.

2. WhiteAngel

WhiteAngel Популарен член

Се зачлени на:
    31 јануари 2011
    Пораки:
    2.107
    Допаѓања:
    1.642
    Саваж...следи спојлер:
    Саваж е договорен со Пала, на себе е со панцир и мастило. Тој не умира, не е повреден. Само Бешир го гледа пукањето бидејки е така наместено од страна на Саваж и Пала. Кога вреќата со телото ќе му се однесе на Бешир, овој ќе сфати дека не е Саваж тој во вреќата и оп, некој ќе му стави нож под грло. Тој некој е Саваж. Го земаат Бешир в кола и правац Истамбул.

На TS-310 му/ѝ се допаѓа ова.
  3. girl.23

girl.23 Истакнат член

Се зачлени на:
    2 јули 2011
    Пораки:
    2.129
    Допаѓања:
    1.800
    Го обележуваш цел текст и горе над квадратов, најдесно стегаш на spoiler. Идни дејствија се ставаат во спојлер. Не е секој приморан да чита нешто однапред ако не сака. ;)

4. lolyta777

lolyta777 Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2011
    Пораки:
    2.337
    Допаѓања:
    6.902

Јас не ве разбирам, што ви се допаѓа кај него, изгледот или паметот?
    Мислам тоа....ахххх сите Саваш да беа како тебе :inlove: , на што се однесува? :?:
    Да е згоден и шармантен, мене лично не ми е (ствар на вкус, не ме напаѓајте одма :lol: )...да е паметен, фамилијарен човек, интелегентен нешто посебно, добар бизнисмен...пак не е...
    Што е тоа кај него што ве фасцинира :?: ...ако може некоја што му се восхитува да ми објасни....и уште нешто какви тоа типови како него постојат и се добар плен?
    Лигави бескичмењаци кои утеха бараат само во сексот и вечерно/утринско гушкање, мазење и лигавење, за да потоа си стане и си оди да си брка друга работа која бај д веј секогаш искрснува случајно....
    Ја гледам чат-пат серијава ме интересира мафијашкиот дел (Долина на волците), ме интересира како ќе ја решат мафијата, ама секогаш кога овие двајца ќе се спојат вртам очи |( колку ми се неподносливи (ало Јасмин душо, многу ми требаш, потребна си ми единствена моја ...да, му треба да се олесни..... а ова глупавата сите состаноци ги откажува и дозволува фирмата да и` се распадне и одма трча да го утеши).
    Врв на глупоста ми беше кога рече дека ќе абортира, дека мора да абортира зашто таткото веќе не е жив....човеков и` соопштува дека сака да си го исчисти името за да еден ден неговиот син се гордее, а оваа ќуркава му вика-ако одиш веќе не се враќај....е*ате подршката што му ја даде. :x

На musicgirl55, Victorian, Ulata и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  5. Ulata

Ulata Истакнат член

Се зачлени на:
    19 април 2011
    Пораки:
    369
    Допаѓања:
    100
    Не ја имам цела серија гледано на интернет ама овие двете епизоди кои следат ги имам гледано
    Саваш е жив тое веќе мислам дека го знајте....оваа старата Шахнур ќе му речи На Јасмин да го земи со неа Омер за да го излечи од болеста....во тој момент ќе се појави Саваш и која ќе ја стегни срцето која ќе онесвети баш вакви ќе бидат :o потоа Јасмин ќе отпатува каде незнам со Омер за да го направат операција мислам (не разбирав зошто беше на турски) таму ќе оди и Саваш...иначе Јасмин женско бебе чека

6. tessie

tessie Форумски идол

Се зачлени на:
    11 ноември 2010
    Пораки:
    5.766
    Допаѓања:
    23.734
    Шо збориш бе... :D

На JuLleE, ludoto19, musicgirl55 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  7. Ulata

Ulata Истакнат член

Се зачлени на:
    19 април 2011
    Пораки:
    369
    Допаѓања:
    100
    Абрее шо се распиштиле во филмот толкуу небаре незнат дека е жив :lol:

8. Lov3

Lov3 Популарен член

Се зачлени на:
    8 октомври 2010
    Пораки:
    774
    Допаѓања:
    1.886
    Овие се натпреваруваат која погласно ќе плаче и ќе писка. :D
    Собрани 20 жени распискани. Мелодично. :emo:

На angelce1, zaljubena93, esperanca и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  9. Pelikuna

Pelikuna Популарен член

Се зачлени на:
    15 април 2011
    Пораки:
    1.961
    Допаѓања:
    2.022
    Колку иритира плачењево еј не е можно...Едно време почнав да се смеам :D

10. Lov3

Lov3 Популарен член

Се зачлени на:
    8 октомври 2010
    Пораки:
    774
    Допаѓања:
    1.886
    Овие плачат ние дома се смееме ко ментални. :rofl:

Со Назан што ќе се случи? :^) Ќе се врати, ќе се разведе...?

На zaljubena93 и esperanca им се допаѓа ова.
  11. teddybear

teddybear Популарен член

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    2.679
    Допаѓања:
    10.370
    Може ли да ве замолам да ми дадете некоја страна за онлајн гледање, ме збудалеа мајка ми и баба ми да им најдам наредни епизоди, помагајте пред да ги избркам од дома :lol:

Инаку јас не гледам и не се замарам освен тук таму со моите кога ќе седнам, ама од фејсбук знам се што се случува :rofl:
    :)

12. esperanca

esperanca Популарен член

Се зачлени на:
    30 октомври 2010
    Пораки:
    1.321
    Допаѓања:
    3.166
    Ми ги зема зборовите, истото мислев да го пишам.
    Епизодава е повеќе патетична,одколку тажна. Уште Јасмин и Чичек да се прегрнат и да зарукаат и ќе биде врв. :D

На musicgirl55, Lov3 и ludoto19 им се допаѓа ова.
  13. Fallin-ForHisSmile

Fallin-ForHisSmile Истакнат член

Се зачлени на:
    13 мај 2011
    Пораки:
    299
    Допаѓања:
    180

На Lov3 му/ѝ се допаѓа ова.
  14. Divinebutterfly

Divinebutterfly Популарен член

Се зачлени на:
    17 јули 2011
    Пораки:
    2.971
    Допаѓања:
    9.982
    http://vbox7.com/search/?completed=0&vbox_q=%D0%BB%D1%8E%D0%B1%D0%BE%D0%B2+%D0%B8+%D0%BD%D0%B0%D0%BA%D0%B0%D0%B7%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D0%B5+42&page=2

Или пиши само vbox7.com и напиши любов и наказание во търси и ќе најдиш по епизоди и со превод бугарски :D ќе ги разберите :D Еве на ова кај што имам барано,тие се најубави,овие на делчиња последните.

А чекај,шо па морало спојлери,тој што дошол во темава,значи сигурно го интересира филмот и сака да знае што се случува и што ќе се случи...Ако не сакате да знаете ич не ги читајте тие мислења или не ја отварајте темата...

На teddybear му/ѝ се допаѓа ова.
  15. duffi

duffi Форумски идол

Се зачлени на:
    14 април 2011
    Пораки:
    12.766
    Допаѓања:
    145.268

Назан ќе остане бремена , но Бора ќе ја турне по скалите и ќе го изгуби бебето.
    Ќе се разведе и ќе се врати кај мајка и.

На Lov3 му/ѝ се допаѓа ова.
  16. skorpija123

skorpija123 Популарен член

Се зачлени на:
    18 јули 2011
    Пораки:
    699
    Допаѓања:
    2.624
    Тешко да имат некој како Саваш...како шо кажаа тој е само измислен лик

17. La.Reina.Del.Sur

La.Reina.Del.Sur Истакнат член

Се зачлени на:
    1 мај 2011
    Пораки:
    1.508
    Допаѓања:
    3.880
    Не постои Саваш али глумецот е... :inlove:

18. SOVRSENSTVO

SOVRSENSTVO Популарен член

Се зачлени на:
    20 септември 2010
    Пораки:
    2.790
    Допаѓања:
    1.557
    И мене не ми е јасна оваа работава со споилерите ако некој не го интересира филмот или пак не сака да знае што ќе се случи па тогаш воопшто нека не ја отвара темава. Која е поентава на споилер кога сигурна сум дека сите што ја читаме темава ги отвараме и цело време бараме што наредно ќе се случи!

19. anneyy

anneyy Популарен член

Се зачлени на:
    24 јули 2010
    Пораки:
    1.280
    Допаѓања:
    1.422
    Па добро...но можеби некој минатата ја пропуштил па сака да праша што се случило...а налетува на нешто што ќе се случува понатака?
    Јас сум ЗА да се користи спојлерот... Не боли. :)

20. CIA

CIA Популарен член

Се зачлени на:
    17 мај 2011
    Пораки:
    1.525
    Допаѓања:
    3.029

Кратко и јасно :D

Тоа бабиштето неможам да го гледам ко пинџур ми е во фацата,целата збрчкана...и многу ме нервира нејзиното однесување се она знае што е добро за фамилијата,а затоа го заплетка Саваш :fubar: