Да не знае некој како се вика песната што иде во позадина кога Јасмина се потсетуваше на Саваш (во епизодата од сношти) ?
Тие надвор плачеа за фабриката што не се отвори им пропадна цело село,така си кажаа "Што ќе правиме сега,пропаднавме,фабриката не се отвори" На кој до што му е. А и јас баш на мајка ми и реков,на волку тажна сцена сите плакаат,јас се смеам
http://www.youtube.com/watch?v=5FJx1opLbpQ На оваа песна мислиш? Gitti ışığım gitti // It's gone, my light is gone Karanlığım şimdi // My darkness now (is) Belirsiz // imperceptible Gitti arkadaşım gitti // He's gone, my friend is gone Yalnızım şimdi // My loneliness now (is) Süresiz // indefinite (end of my loneliness is unknown) Dipsiz kuyulara düştüm // I fell into bottomless pits/wells Çığlığım Karişti geceye // My scream became part of the night (mixed into the night) Önce düşümde görmüştüm // I had first seen in my dream Diyemedim gerçek olur diye // I couldn't say (that) it'd become true Canım yanıyor // My heart/soul is burning Canım yanıyor // My soul is burning Bir el verin gelin bana // Give a (your) hand, come to me (Possibly also "give a hand to me, bride", the word "gelin" is uncertain for me in this line) İçim kanıyor // My inside is bleeding İçim kanıyor // My inside is bleeding Tütün basın gelin yarama // Press tobacco into my world
„Што ќе правам со две деца?„ Сигурно не благо Остај и ги на мајка ти, таа знае што треба да прави со нив
Па и Јасминка каква е, кај ќе има уште едно, па се жали Море Саваш, каква финта имал за да го фати Бешир ага, ептен паметен бил
Ептен веќе Па и модерна бе Јасмево, шо ти црно кога е слеано и секси на тебе Колку епизоди има уште од филмов? Ко при крај да не е
Гледам некако многу почнавте да си играте со Јасминка Ама реално да гледаме, секоја жена би го поставила ова прашање. Останува сама со две деца, нормално е да си рече што ќе правам сега , како ќе продолжам понатаму и тн. Не е лесно да се биде и татко и мајка.
Работата е што таа и со едно не знае што да прави, а уште помалку знае кога и таткото е присутен. Омер им е како играчка: си го земаат, си поигруваат малку со него и после баба ќе го чува.
Не е лесно Јасмин најдобро знае дека не е лесно да се биде самохрана мајка и зафатен татко,богами бабата за тројца вреди
БЕШЕ ЧОВЕК СО ГОЛЕМО СРЦЕ, НЕВИДЕН БОРЕЦ ЗА СВОЕТО СЕМЕЈСТВО, СЕ ТРУДЕШЕ ДА ГИ СПРЕЧИ ПОРОЦИТЕ НА НЕГОВАТА ФАМИЛИЈА, ЗНАЕШЕ ДА САКА И ДА БИДЕ САКАН, ИМАШЕ ВКУС ОКОЛУ ИЗБОРОТ НА АВТОМОБИЛ, ПРЕСТАВУВАШЕ ВИСТИНСКА ЕЛЕГАНЦИЈА ВО ДВИЖЕЊЕ, ЕДНОСТАВНО БЕШЕ ПРАВИОТ И ИДЕАЛЕН МАЖ ЗА СЕКОЈА ЖЕНА, ЖЕНА КОЈА СЕГА Е СКРШЕНА ОД ТАГА И БОЛКА И ВЕЧНО ЌЕ ТЕ ЧУВА ВО СРЦЕТО.....ПОЧИВАЈ ВО МИР НАШ САВАШ............. ПОЧИВАЈ ВО МИР!!!САВАШ............. 100 лајкови и го оживувам Саваш..... во трагикомични ком што најдов
Абе девојки ако знае некоја во спојлер да напише кога Саваш ќе се врати дома кога Јасминчето ќе го види кога ќе почне повторно да му вика единствен мој бла бла бла