http://www.youtube.com/watch?v=QDBHaQlymP4 леле песнава ми копа по душава многу ми се допаѓа по цел ден ми е на рипит, и во превод ке дојде ме боли душата,или пак ми гори душава, песната ја заскав многууу и ако ме разтажува,тотално ме остава без зборови
^ Леле и мене исто. Преубава и претажна песна. Уфф, овој Бора ми иде да го нокаутирам. Безчувствително створење! На детето му фалело мајка му, колку време било без неа, па уште мрш му вика бе. Лелеее! А и оваа Назан па до толку ли е глупа? Кога конечно ќе сфати што прави овој? Ми идат на живци и двајцата.
Овој Бора да ми е тука ке го задавам со свои раце.. колку само ми е антипатичен, од дното на душата го мразам. А пак во вчерашната епизода кога го видов како седи во канцеларијата на Саваш на неговата столица ми пукна филмот, не го поднесувам. Стварно не знам што се замислува а и пак овие од фирмата како му ќутат Стварно не знам како Назан уште не може да сфати каков човек е, зарем до толку е глупа??..А баш жал ми падна за Баран кога онака се однесуваше кон него овој лудиов, за греота
Бора ми иде на нерви, ми доаѓа да му влезам у тв и да го утепам. Сељак глупаааааав!!!!! И оваа назан, ама е проста, утепана.. До толку не гледа дека му вика на детето и дека му ги сака само парите и фирмата! И кога почна онаа епизода да вика љубена, љубена
Mене џејда ми е најјака, таа им е најубава, пелин некако ми е муле у фаца Hе ми се свиѓа многу многу, ама џејда ми е лепотица
за многу години нека е штета и јајца не зафарбавме, ама ако Jасмин сега ќе му ги закрши неговите, ваљда загореле и 2цата него Spoiler пала со кого ќе ја вара фидан??
Eпа и јас да бев пала и јас ќе играв така ... Aма сирота фидан бре A оваа Jасмин, свиња, ништо не му кажа за Oмер дека е болно детето? пошто јас бев да мочам, не видов се
Хахаха епа лудо значи ти стварно си лудо. Добро важно си мочкала да не те мислиме а серијата и реприза има. Ме изнасмеа А што Пала ќе ја вара вујната? Ееее педер низаеден, а ја баш ги сакам како пар. Па најубави ми се