Мислам дека ќе биди со Пелин сега, а после мислам дека ќе се земи со Чичек, ваљда заради ќерка му, Лара многу ја сака неа.
При крај е серијава или ќе трае до крајот на летото? Бидејки читам Пала ќе ја изневерел жена му, па изгледа има уште за гледање
Бисерот на Саваш за денес - "Ти го бакнувам секое влакно од косата ..." Цццц, готово луѓе, јас умрев више од серијава
Аии веќе конечно Саваж се појави, не можев веќе да ја трпам Јасмин кај што тажи.. досадна ми стана Инаку не можам да го сварам ова што викате со Пала ке ја изневерува Фидан... дури па со онаа одвратната чавка... вујко Пала зарем тој најде шваерка да има
Назан ќе биде со него и ќе биде бремена од него, ама овој ќе ја турне од скалите и Назан ќе го изгуби бебето и таа ќе се откаже од него, ама Саваш кога ќе дознае има многу убаво да го изначука Бора
Да не знае некој кога ќе ја има репризата од вчерашната епизода? (не успеав да ја гледам) Spoiler ПС. не е фер што мора да избирам меѓу почетокот на Љубов и Казна или крајот на Величествениот (и покрај тоа што скоро секогаш победува почетокот на Љубов и Казна)
Ме интересира што ќе се случи кога Саваш ќе дознае дека Јасмин работи со Јавуз? Исто така и Јасмин не знае дека тој е братот на Чичек. Ај некој ако знае нека пише во Spoiler
^^ Spoiler Саваш ќе дознае за Јавуз ноќта кога Јавуз ќе ги претставува своите производи, а нормално таму ќе биде и Јасемин. И Саваш ќе упадне , ќе направи скандал, ќе се потепат со Јавуз и тоа мислам беше. Поодамна ја гледав и како во магла ми е.
Јавуз ја сака Јасминка, тоа е ептен видливо се прави само околу неа да биде, ама Саваш воскресна и се изнервира Јавуз
Јас не вервам дека ја сака...туку се врти околу неа за инает на Саваш и да земи се шо е негово...се врти тој и околу семејството Балдар....па можи и да ја сака ништо чудно
Јас мислам дека ја сака, затоа што минатата епизода, го покажаа нели каде што седи и си ја замислува Јасминка