Љубов и Казна (Aşk ve Ceza)

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од eemmiilliijjaa, 24 октомври 2011.

1. TheaEsposito

TheaEsposito Популарен член

Се зачлени на:
    13 ноември 2010
    Пораки:
    2.004
    Допаѓања:
    2.462
    Да, и јас мислам дека ја сака. Цело време и помага, се тоа, и плус нели кога седеше си ја замислуваше Јасмин. Уште одма се позна дека ја сака! :)

2. Gordana10

Gordana10 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    6.898
    Допаѓања:
    9.192
    Ја сака, ја сака, чим се врти околу неа, не му е баш тоа за да му земе се што е на Саваш :!: , виде дека се врати Саваш и се повлече, мислам мора да има ривали.Само ептен итар стана од сите :D

3. Ulata

Ulata Истакнат член

Се зачлени на:
    19 април 2011
    Пораки:
    369
    Допаѓања:
    100
    Можи можи ништо нема да ме чуди опасен е :lol:

4. Smurfette.M

Smurfette.M Популарен член

Се зачлени на:
    13 септември 2011
    Пораки:
    1.072
    Допаѓања:
    621
    Јас мислам дека не ја сака туку дека сака само да ја залаже, за да се откаже од Саваш и после Саваш да остане со Чичек :)

5. Arianna

Arianna Истакнат член

Се зачлени на:
    23 јануари 2012
    Пораки:
    280
    Допаѓања:
    145
    Ја сакал, не ја сакал, исто му еееее :lol: како и секој шпански, индиски, турски и не знам каков ти друг филм, главните улоги што се засакале на почеток од серијата, и низ сите епизоди "патат зошто неможат да се заедно", секогаш на крај завршува со хепи енд :lol: а ние ќе си се мачиме и нервираме велејќи "направи вака, направи онака, кажиму, неа ништо не кажувај и лоша е" и сл, што јас го нарекувам "навиваме" пред тв :lol:

6. girl.23

girl.23 Истакнат член

Се зачлени на:
    2 јули 2011
    Пораки:
    2.129
    Допаѓања:
    1.800
    Така нешто е. Знам дека вестите ги даваат насред серијата. ;)

Од кај ви текна дека Јагуз ја сака Јасмин. :^) Може непланирано се заљубил во неа, ама јасна му беше намерата, да ја раздели од Саваш, за Чичек да остани со него.
    А, кога се појави Саваш се тргна, дека беше зачуден и изнервирам и му пропаднаа плановите. :lol:

За вујче Пала
    и Џејда многу ме зачудивте. Не ми се верува дека ќе ја изневерува вујничка. ;( Изгледа ќе му направат магија за да му го пореметат умот. :!: :wasntme:

7. Ecii

Ecii Истакнат член

Се зачлени на:
    5 декември 2011
    Пораки:
    74
    Допаѓања:
    11
    Ако некој најде линк одд последната епизода нека ми го прати. (Please!)
    Неможам никако да го најдам, а гледав со другарка ми ама не до крај и сега неможам да го најдам :/

8. Smurfette.M

Се зачлени на:
    13 септември 2011
    Пораки:
    1.072
    Допаѓања:
    621
    Ова е последната епизода, ама без превод. Со превод ја има vbox7, не можев да ја најдам :D
    http://www.youtube.com/watch?v=xaqnP8vfkok

На Ecii му/ѝ се допаѓа ова.
  9. Gordana10

Gordana10 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    6.898
    Допаѓања:
    9.192
    Планирано или непланирано, битно типот се заљубил во Јасминка, тие нешта не се планираат како прво :) , ама некако не му успева да си ја оствари целта.А Назан може ќе и текне каков човек е Бора или уште ќе го гледа така |(

10. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    7.226
    Допаѓања:
    41.468
    :rofl: :rofl: Hе е потребна магија за ова, само додир или два во меѓуножјето, муж е или не е :lol:

11. Smurfette.M

Се зачлени на:
    13 септември 2011
    Пораки:
    1.072
    Допаѓања:
    621
    Да не знае некој каде можам да ја најдам песнава, ама без тоа "пискањето" што почнува во 00:52 ??? :)
    http://www.youtube.com/watch?v=jYFxK2rLZds

12. Nevermore

Nevermore Популарен член

Се зачлени на:
    29 јануари 2011
    Пораки:
    616
    Допаѓања:
    2.009
    Глупости.. До сега читав на тој хрватскиот форум.. Незнам во која епизода Шахнур ќе оди кај Јасмин и ќе и каже дека нема шанси Саваш и Чичек да се разведат, ама дека Јасмин може да дојде да живее во нивната куќа со Омер |( И таа паметната ќе замине и ќе му раскине на Саваш.
    Еве го и писмото што ќе му го напише

''Savas, zivote moj, duso moja, ti si moje sve. Ti si moj kompas, moje utociste, moja sudbina. Ti si znacenje mog zivota. I usprkos svemu tome, jako, jako, jako je tesko za mene pisati ove stvari. Biti bez tebe je kao smrt za mene. Ali zivot s tobom je nemoguc, Savas. Nasa ljubav je prica o rastajanju/razdvajanju. Sto smo vise zeljeli biti skupa, vise smo bili razdvojeni. Na kraju sam bila porazena.. Nisam imala drugog izbora nego prihvatiti moj poraz. Molim te oprosti mi.. Moramo se rastati. Iako toliko zelimo biti skupa..nije moguce. Razumijem to sada vrlo dobro.. Sada vidim da je nasa ljubav zapravo velika kazna s kojom smo prokleti. Ne znam cime smo zasluzili to, ali sada razumijem da sam prisiljena istrpjeti tu kaznu. Volim te.. Volim te. Nikad nisam ocekivala da ove rijeci mogu dati toliko zadovoljstvo/srecu i agoniju u isto vrijeme.. Yasemin

Ајдеее, пак раскинување , плачење и жалење

Прикачени фајлови:

• untitled2.JPG
      untitled2.JPG
      Големина на фајлот:
      11,2 KB
      Прегледи:
      229
  13. song

song Истакнат член

Се зачлени на:
    8 јануари 2012
    Пораки:
    123
    Допаѓања:
    46
    Не верувам дека ја сака ,не ја исклучувам можноста дека е така,ама мислам дека се врти околу неа за да се зближи као демек е добар човек,видовте што му направи на Мустафа? :^) Добар,добар му одеше по га*от на Мустафа
    а тоа да ти било затоа што Јавуз на таа возраст го убил мажот на Назан па сега се одмаздува,нешто така слушнав
    и на крај го зафркна!Знаете како е ако сакаш на некој да му бидеш непријател,тогаш стани му пријател!Се сам си прави,никој да не се посомнева во него ко демек е добар човек и се држи на страна и за сите се грижиХА тој сето тоа го прави за СЕБЕ!

На Divinebutterfly му/ѝ се допаѓа ова.
  14. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    7.226
    Допаѓања:
    41.468
    реализација на делово, под виножитото, од како престана да врне и сонцето огреа уште посилно, отколку предходно |( |( |( серка, со еден збор, серка!
    жена серка! Mене вака некој да ми филозофира :x Mа не компас, ма не знам што

На anneyy му/ѝ се допаѓа ова.
  15. Ivu4

Ivu4 Истакнат член

Се зачлени на:
    11 септември 2010
    Пораки:
    234
    Допаѓања:
    41
    Навистина би било досадно ако пак раскинат :^)

16. anneyy

anneyy Популарен член

Се зачлени на:
    24 јули 2010
    Пораки:
    1.280
    Допаѓања:
    1.422
    Ти си мој компас !!
    Смисла за Умор имал режисеров, а?

На kate21, musicgirl55 и ludoto19 им се допаѓа ова.
  17. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    7.226
    Допаѓања:
    41.468
    Mоже Cаваш е компас, ама таа е премногу глупа за да знае како се користи компасот :rofl: :rofl: :rofl:

На baguf4e, JuLleE и anneyy им се допаѓа ова.
  18. WhiteAngel

WhiteAngel Популарен член

Се зачлени на:
    31 јануари 2011
    Пораки:
    2.107
    Допаѓања:
    1.642
    Тогаш уште од сега престани да ја гледаш. :D
    Да, ќе раскинат, таа ќе замине со Омер. Тој ќе оди да ја бара. Пред него ќе ја најде Јавуз. Па ќе се смират, па не знам што. Патетики.

На Ivu4 му/ѝ се допаѓа ова.
  19. TheaEsposito

TheaEsposito Популарен член

Се зачлени на:
    13 ноември 2010
    Пораки:
    2.004
    Допаѓања:
    2.462
    Требаше уште кога почнавте да ја гледате серијата да се помирите со фактот дека цела ќе биде со скар-смир меѓу Саваш и Јасмин! Исто ко 1001 ноќ.

20. LaDyDoLl

LaDyDoLl Форумски идол

Се зачлени на:
    5 јули 2011
    Пораки:
    4.665
    Допаѓања:
    37.420
    Ти го бакнувам секое влакно од косата... :lol:
    Не можам да се заситам кога те гледам.. :puke:
    алијас Саваш