Море Саваш симнување ѕвезди се пресмеав бисер добро, а Јасмин уште не му кажува дека е трудна имала нешто да му каже, е шо чека Јавуз ама ја гледа Јасмин, таинствено
Додека тој и го бакнува секое влакно од косата, Јасмин го смета за нејзин компас!. Чиј бисер е поголем не знам.
Чека вистински момент таа,како минатиот пат и пак ќе се испосе*е на крај,ете ќе се скарале.Од толку ѕвезди симнување немаат време важните работи да си ги кажат..ц..ц..ц..цц...
уффф бора почна да пропаѓа ау на курвата Jасмин сега и текна дека клиентите чекаат аа????? у мориии смрдло една
Ах Јавуз Јавуз Што ли сега испланирал. Сигурно тој ја грабна и ја крие негде Чичек и сега прави драми...
Чичек ке биде силувана а Јавус ке збесне кога ке дознае а Омер не е болен.Назан ке го разоткрие Бора дека ја лажи дека нема никаква агенција
Jaс како што разбрав Spoiler Јавуз наредил да се киднапира Чичек. А за силување уште не сум слушнала.
Така е, Јавуз наредил да ја киндапираат Чичек за да ги исплаши да нема развод. Силување ќе нема, само Чичек ќе биде преплашена до смрт. Тоа е тоа!
Почнува филмот да ми биди досаден Овие само романтики, романтики си тепат, сите влакна од косата, компас мој Голи јајца, греој Има леукемија, нема леукемија, па кажете му еднаш веќе Хакан и Пелин срцки ми се , сакам да се заедно , па она глупата Чичек све ќе расипи. Spoiler пуу да ти ебам се Заради она Лариштето, од глумење
Spoiler Чичек нема да биде силувана. туку преплашена и тоа од сопствениот брат. Јавуз им го следи секој чекор на Јасемин и Саваш и е секогаш чекор пред нив. И така ќе им ја направи и оваа сплетка.
Ех зашто нема вакви мажи и кај нас паметни како Јавузче! Па прави сплетки човекот се заљубил во Јасмин, и сака се да му земе на Саваш! ... Иначе и мене ми се досадни , ме сакаш те сакам.....
Со тоа дека се досадни...да да прави се за да ја освои Јасмин..па и тоа некако ќе помине, сепак во љубовта и војната се е дозволено ама да ја користи Чичек на таков начин и да ја стресува до толку...е тоа.......
Исто како на филм ...абе не го оправдувам јас во тоа.....само ми е секси дека онака 3 чекори е пред сите
Филмов искрено ради Саваш го загледав, и на сцените кога со Јасмина си даваат патетични и лигави изјави, намалувам глас.
Ауу, госпожа Назан изгледа почна да се опаметува! Добро, не е толкава тутурутка како што ја зборевме, ама па и редно беше. Едвај чекам да видам Саваш како ќе му одржи добра лекција на Бора! Иначе Халдун ептен ми е лепотанче. Срце
Готово заврши. И Јасмин премногу бара од Саваж. Таа секоја вечер сака „само вечерта да бил до неа...“ Па не му се само таа и Омер семејство!