Љубов и Казна (Aşk ve Ceza)

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од eemmiilliijjaa, 24 октомври 2011.

1. booba

booba Истакнат член

Се зачлени на:
    27 декември 2011
    Пораки:
    348
    Допаѓања:
    227
    На почетокот серијава ми беше инетересна,но сега ми е многу досадна.Саваш и Јасмин ми станаа многу лигави.А за Чичек ми е многу жал.

П.С на крај мислам дека Чичек ке биде со Хакан.

2. TheaEsposito

TheaEsposito Популарен член

Се зачлени на:
    13 ноември 2010
    Пораки:
    2.004
    Допаѓања:
    2.462
    ^
    Да, да! Со Хакан ќе остане, поради Лара.
    А баш ми се срцки Хакан и Пелин. Баш сакав тие двајца да се заедно

3. savana

savana Популарен член

Се зачлени на:
    18 август 2010
    Пораки:
    1.770
    Допаѓања:
    9.567
    Само поради Лара? Нема да се вљубат еден во друг?
    Баш сакам Чичек да се заљуби и да биде среќна, некако жал ми е за неа, со сила ја омажиле, невозвратената љубов кон Саваш...

4. TheaEsposito

TheaEsposito Популарен член

Се зачлени на:
    13 ноември 2010
    Пораки:
    2.004
    Допаѓања:
    2.462
    Тоа е мое мислење, не сум сигурна! Можеби и поради љубов.

5. Look

Look Истакнат член

Се зачлени на:
    25 јуни 2011
    Пораки:
    1.034
    Допаѓања:
    884
    Нема да биде само поради Лара,навистина ќе се сакаат тие двајца.
    Пелин ќе плаче дека ја сакал Чичек,кога ќе се разделат тие двајца. :lol:

Инаку Јасмина и Сашо ми се катастрофални. :puke:
    Го менувам каналот кога ќе почнат лигавењата,а за жал ги има најмалку три пати во епизода. :puke: :puke: :puke:

6. MacaLove

MacaLove Популарен член

Се зачлени на:
    5 јануари 2011
    Пораки:
    2.399
    Допаѓања:
    6.337
    Пред 2 епизоди пиштеше како ќе останела сама со 2 деца, сега па она го остава. |(

Па кога ќе почнат да се лигават...ауууууууууууу дигестивниот систем ми се превртува.

И не можев да не ја запомнам реченицава, пошто нели ја репризираат 4982349 пати.

DAFUQ man?!

Какви неписмењаци се овие нашиве лелееееееееееееееееее...

Се на се, стварно ми се кака од серијава...пренапорна е , и за моите уши ама и ми мава на психа...

На vesna212 му/ѝ се допаѓа ова.
  7. laryla

laryla Истакнат член

Се зачлени на:
    9 февруари 2012
    Пораки:
    231
    Допаѓања:
    230
    "Jасмин,љубов моја,ти знаеш дека јас би умрел за влакно од твојата коса." :rofl: :lol: :D
    АХАХАХАХХАХ Многу ми е смешен Саваш...хахахахха :rofl: :rofl:

На vesna212 му/ѝ се допаѓа ова.
  8. booba

booba Истакнат член

Се зачлени на:
    27 декември 2011
    Пораки:
    348
    Допаѓања:
    227
    И мене ми е многу жал за Чичек, барем да се заљуби на биде среќна и она.Инаку мислам дека ке се заљубат еден во друг :?:

Ау онаа Јасмин како ме нервира,права лигушка :devil:

9. Fallin-ForHisSmile

Fallin-ForHisSmile Истакнат член

Се зачлени на:
    13 мај 2011
    Пораки:
    299
    Допаѓања:
    180
    О Саваш, о педерче тешко, о папучару еден.........
    :envy:

На musicgirl55, booba, anneyy и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  10. aaaaa

aaaaa Популарен член

Се зачлени на:
    9 април 2010
    Пораки:
    774
    Допаѓања:
    1.231
    Јасмин, би убил за влакно од твојата коса. |(

11. Smurfette.M

Smurfette.M Популарен член

Се зачлени на:
    13 септември 2011
    Пораки:
    1.072
    Допаѓања:
    621
    И јас сакав Хакан и Пелин да бидат заедно............... Ја мразам оваа Чичек, многу се занесува :)

12. potterholic

potterholic Истакнат член

Се зачлени на:
    20 јануари 2012
    Пораки:
    341
    Допаѓања:
    419
    Аман овој Саваш со тие влакната од косата на Јасмин. :x
    Денес па,ќе умрел за едно влакно од нејзината коса. :tmi: Или така ми се чуло...
    Ама Јасмин претерува - цело време да бил со неа.Зар нема тој цела фирма шо треба да ја надгледува и води и мајка,вујко,внуци блаблабла. ?

13. LaDyDoLl

LaDyDoLl Форумски идол

Се зачлени на:
    5 јули 2011
    Пораки:
    4.713
    Допаѓања:
    38.134
    Леле ако и`паѓа косата на Јасмин...Саваш секој ден по 70-80 пати на ден ќе умира :lol: :lol:

14. Alegriaa

Alegriaa Истакнат член

Се зачлени на:
    6 декември 2011
    Пораки:
    335
    Допаѓања:
    260
    Саваш го ставаме на тест ... Една од нас ќе кубе влакната од косата на Јасмин а другите ќе гледаат колку пати Саваш ќе воскресне.

Лара што и направи на Пеликан-како и да се викаше. ,, И онака пуцкиве се многу мрсни,, :rofl: :rofl:

А Назан коначно се опамети. А пак Шахнур,,ооооооооооооооооооо вештица из Турције. 8)

На musicgirl55 и LaDyDoLl им се допаѓа ова.
  15. daddys.princess

daddys.princess Истакнат член

Се зачлени на:
    30 октомври 2011
    Пораки:
    988
    Допаѓања:
    319
    јасминн на жицви ми газе,почнаа на ни вреда ми одат :puke:

16. aaaaa

aaaaa Популарен член

Се зачлени на:
    9 април 2010
    Пораки:
    774
    Допаѓања:
    1.231
    или би умрел за влакно од твојата коса? :^) како и да е, патетики.. :puke:

17. girl.23

girl.23 Истакнат член

Се зачлени на:
    2 јули 2011
    Пораки:
    2.129
    Допаѓања:
    1.801
    Сакаш, ама нема! :D

И зошто така велиш за Чичек? :^) Не е и таа греотичка? Не заслужува да биде посреќна? Таа сака да биде во таа куќа, каде исто како да не постои?
    Добра е по душа, има големо срце и разбирање, ама ете така и` се навртил животот.

Да не заборавиме и Лара не ја сака на Пелин. :P Ама ми падна жал за премрсните пуфки. :lol:

На musicgirl55 му/ѝ се допаѓа ова.
  18. Sanjicka15

Sanjicka15 Истакнат член

Се зачлени на:
    10 февруари 2012
    Пораки:
    136
    Допаѓања:
    90
    Искрено се регистрирав на форумов само за можам да искоментирам нешто за серијава и затоа што многу ми се допаднаа вашите коментари и на некои од нив многу се смеев. За Јасмин и за Саваш што да кажам, од нивните патетики не ми се гледа серијава, па тие изливи на љубов, па тие глупави изрази и мислам дека тие што ја правеле серијава многу претерале, да ти се одмили да ја гледаш. Немаат еден сериозен муабет направено и цело време само нешто кријат, а муабетине само јас тебе те сакам, најмил моја, те бакнувам, си мојот живот, ти си жената што ја сакам ... аман веќе. А за Јасмин немам зборови, како лик ја прикажале и како мајка и како пријателка и како жената на Саваш многу себична и без карактер. Мајка и го чува детето, а на пат е друго (кои by the way сакаше да ги абортира само мајка и ја спречи) За клиентите и агенцијата и текна кога Севги отиде во Дубаи и кога после толку проблеми конечно е среќна, а претходно кога Севги постојано беше со неа и ја тешеше и ја молеше да дојде во агенција е тогаш Севги не постоеше. Ниту еднаш не помисли како и е на Севги, туку беше само таа битна па и се налути што Севги отиде во Дубаи, а не неа да ја теши. Ме нервира што секогаш на состаноци се јавува, па кој нормален и професионален кој сака да му тргне бизнисот се јавува на состанок. И се она е болна се неа и е тешко, се неа никој не ја разбира и не сфакам во која пепелашка толку се заљубил Саваш. И во вчерашната серија ме изнервира кога го сретна Јавус и кога овој ја прашуваше нешто му превртуваше очи како овој ептен досаден нека се тргне веќе. Па тој мочло ниедна ти ја спаси агенцијата и ти даде три милиони за реклама која уште не му ја направи и уште ја чека, тој те однесе на доктор кога ти се слоши и тој те посети кога мислеше дека Саваш е мртов,а сега му превртуваш очи и уште му вика: - Ве молам господине Јавуз Омер мора да јадеи му превртува очи. Уфффф кретенка една!!!

На musicgirl55, DreamAngel и Look им се допаѓа ова.
  19. Talita

Talita Популарен член

Се зачлени на:
    14 ноември 2011
    Пораки:
    945
    Допаѓања:
    1.417
    Jaсмин е целата патетики ... Ко мало дете е ... цЦц толку омер не ја бара мајка си да биде покрај него толку време ... ;( Скрена жената :/

20. Smurfette.M

Smurfette.M Популарен член

Се зачлени на:
    13 септември 2011
    Пораки:
    1.072
    Допаѓања:
    621
    Не реков дека не е греота, греота е (сепак е жртва на традицијата) и треба да биде среќна. Добра е, ама нешто многу почна да се занесува кога брат и излезе од затвор, не сакаше да му даде развод на Саваш. Зошто да остане со некој што не ја сака и самата да се повредува? Или, кога го убија Ахмет Моран почна да им вика на Шахнур и Саваш. Зарем заборави дека татко и сакаше да ја убие, и кој ја спаси...... :)
    Сепак, Хакан е тој што ќе избере со која ќе остане(дали Чичек или Пелин). т.е. веќе е одлучено..............