Според сликиве денес ќе биде интересна епизода: Spoiler како ли само им влегол дома , од толку луѓе и обезбедување пред врата , Јавуз во собата на Јасмин најверојатно Јасмин ќе се пресели кај Саваш
Савана се си дешифрирала. Spoiler Така ќе влезе Јавуз дома додека Јасемин и Омер спијат и ќе остави некоја марама како трага. А пази при тоа пред куќата на Јасемин стојат луѓе на Саваш за да ги чуваат. Ама ко на филм де таму се е можно. Им дадоа по нешто да јадат ли да се напијат и сите испозаспаа. И така Јасеминка ќе си се пресели кај Саваш со Омер во пакет со мајка и.
^хахахаха Па почна и да "плаче". Офф леле, трагокомичен ми е овој Бора. Иначе ептен ме нервира ова разгаленото и разлигавено Лариште! Претера веќе. Пелин колку е добра со неа, а оваа како се понаша.. -.- Ич нема разбирање ни за татко и ни за Пелин. Уфф!
Ок, ај некој нека ми каже што е со Пала работава?За што треба Фидан да мѕ прости? Што се случило и која беше Џејда. Само сношти не ја гледа епизодава, инаку две недели со ред ја гледам, а еве пак нешто не ми е јасно Spoiler Ај овај Јавуз се испозанесе, испоманијачи, и со она негово појавување кај Јасмин, му направи услуга на Саваш да си ја пресели Јасмин дома кај него .
Па Балдарови работат заедно со Јасмин и Џејда(таа што дојде да работи со Севги и Јасмин) и таа и Пала почнаа заедно да излегуваат демек на деловни состаноци/ручеци. Spoiler И изгледа Пала ќе ја изневери Фидан со Џејда па за тоа ќе му прости како што читам по темава
Ќе биде `интересно` кога Јасмин Spoiler ќе се пресели кај свекрвата. Spoiler И таштата на гости. Овој Бора, како разлигавена глиста беше вчера , ама кога е Назан толку тупа. А, вујче, спортското палто го побара. Се дотерува, мазни по косата и оп си го стегна стомакот внатре.
Ја гледам серијава од почеток од првата епизода.Интересна е супер серија.Јасмин убава е, а и Саваш не е лош.Најгрди ми се Бора и Ешреф Мислам дека уште малку и ќе заврши.Како поминува времево ми изгледа дека случувањата избледнуваат и го немам повеќе оној интерес додека ја гледам.Ја нема напнатоста и неизвесноста.Како и да е..серијава ми остави прилично добар впечаток.
хахаха истото го помислив ама не го напишав и мене одма ми текна на тоа до мајка Шахнур ’Надидан’ ќе да е, во која куќа ја покажаа сите ги прибра
Незнам за вас ама мене почна да ме нервира серијава. Само некои глупости се случуваат.Крвна одмазна.Ке потече крв.Традиција. блабла....
Абе седи Јасмин, охбезбедување имала следечи пут памперс да и стаиме, пошто глеам многу кака од среќа Мада фака е сега, да не и кршиме филм ве молам