Е*ате обезбедувањето! Прво спијат ко заклани, сеа се упрпаа чим им стаија пиштол на глава. Па какво обезбедување се они? Брееее... Е Саваш веќе незнам што ќе им направи. Иначе Бора се преправа или стварно почна да се опаметува?
Тууу го утепа Јавуз, штета отиде ривалот на Саваш покрај Севги, сега и овој ќе си заминит од серијава, полека, полека, без луѓе, двајца без тројца серијава изгледат стварно напорна серија, чим заминуваат А Бора којзнае што смислил сега, преправач
Обезбедувањето заспа бидејќи сите купиле храна од бурекџилницата кадешто Јавуз договорил да им стават нешто за спиење. А сега седеа настрана бидејќи госпоѓата Јасмин не сакаше да и дишат во врат. Иначе Бора Spoiler не се опаметува туку глуми дека станал грижлив а Јавуз нема да умре Ајде следниве епизоди ќе ги гледаме пак лигавењата на Јасминка -.-
Ц,ц,ц,ц,ц,ц,ц,ц.. Јасмин е прецедателка на Турција па затоа ја следи обезбедување и тоа три авомобили однапред, а три одпозади! Господ да чува немам видено по глупа епизода во серијава! Иначе мене ми е цел изгледан на нет, па сеа од досада го гледам и на ТВ.
Како не умре па веќе и овој Јавуз!!! нормално вака, иначе што од серијата ништо нема да е интересно Сега го тупат многу ама тоа е
Spoiler Да не знае некој...кои се тие што ги нападнаа Јасмин и Омер?? Му се случи нешто и на Омер, па и него го однесоа во болница? Или само Јавуз?
Малиот Омер ги освои сите http://www.tvpaket.com.mk/index.php...:-qq-&catid=72:2010-04-05-20-44-56&Itemid=108
Да ми сте живи и здрави! Од вас се научив xD Иако не гледам Туку вака... Еднаш (јануар месец), ја гледав на Алсат. Таму не е синхронизирана и зборуваат турски. Е сега, муабетов ми беше... Јасмин со гласот кој го има не ми се верува дека така би се лигаела, како што се лигави тука на Сител. Оваа која ја зборува Јасмин, има сосема оразличен глас од глумицата. Глумицата има груб глас, по машки. Така даа...И синхронизацијава си го прајт своето. Дефинитивно превведува некој што нема појма... А успат, гласот на Саваш ми е како на пискаво женче
Некој праша како ќе завршела крвната одмазда.. Spoiler Ќе ги откријат здоделата на Јавуз , и ќе го затворат( при што тој ќе избега) и на негово место на аширетот ќе застане Чичек и ќе направат неој договор за Саваш да им даде земја мислам за одмаздата да престане. Инаку за кој го нападна Јавуз Spoiler Бешир Ага наредил да пукат по Јавуз,, инаку само тој ќе биде повреден.
Јас навистина незнам како Јасмин прифати да оди кај Саваш дома и во иста куќа со Чичек да биде..!??Па нели се противеше? Како и да е..ако некој знае како ќе се вика бебето во стомакот на Јасмин нека каже..Ама мислам дека женско ќе биде.
Женско ќе биде Масал ќе се вика. А иначе за таа што праша како Бешир има врска со ова кога тој е во затвор, ќе и кажам дека неговите луѓе го направија овоа
Епа нормално дека ќе прифати. Овој манијаков Јавуз и влезе во куќата. Тоа значи дека не е сигурна таму. Единствено решиние и беше да се пресели кај Саваш. А + Омер ќе си биде покрај своето семејство.