Шахнур ама фаца направи и како изреагира откако отиде Јасмин Халдун и Пала смешки се, Халдун одлета, се спрема, се дотерува
не го гледам редовно филмот па за тоа и не сум многу во тек но денешната епизода (репризата) заврши малку чудно, знаете ли зошто оваа јасмин така изреагира кога свекрваи (шахтиор махтиор кој знае како се викаше) и рече дека требе да се венчаат со саваш?
^ На што тоа Јасмин и Јавус личат??? А пак вујко пала абре како неко разбојник е со тоа обетката и косата И дефинитивно морам да ја пофалам Пелин, ауу каква фигура има, абе како лиена.. дефинитивно најубава во цела серија
Моментот е Јавуз леле не можам хахахахаха!! Него се нафура фидан на пала, ама јака локна има на сликава за овие слики од кај грл мислам
Е ајде де, само нешто и фали. Стварно повеќе неможам да ја гледам. Прво не сакаше да живее кај Саваш па само му кукаше "само вечерва остани со мене"- а пази само вечерва а секој ден тоа му го кажуваше! После ајде сака да живее. Сега кога е таму, кога ќе си заминеле сами да седат. Еј кучка една, малку што си го намести таму газот па уште се жали. Кога дојде во куќата многу ми беше жал за Чичек, јес дека знаат каква е работата дека не се сакаат со Саваш и се тоа, ама глупаво е, што се вика неможат да почекаат ни да се разведе и замине. И што и се дере на мајка и, кутрата жена во толкава куќа не смее да мрдне. Е кучка е Јасмин, кучка одвратна значи!!!
Не гледав две -три епизоди и сега ми е збиркано се ке може ли некој во spoiler да ми каже што ке се случи понатаму