Срце е ама толкаво мажиште а уште мајка му му пика леб во устата.Не сакам такви женчиња.Џабе убавината, карактер тапа Што улога му дале за греота
Серијава има уште 12 епизоди нивни, 24 наши... Многу ја одолговлечија... Денес ќе заврши нивната 50та епизода, а наша 95... Како ги сечат и они незнаат сигурна сум...
Леле Бора само се преправа шо уцена му даде бабе Шахнур „ и ти ќе зажалиш“ опасна џенцка Туку ај Пала, шо ја меркат Џејда, ама и таа некако се прави ко да незнае дека тој ја мерка
^ Mислам дека бора ќе се помочаше за малце. A оваа Jасмин се испотресе Jавуз не се противел, леле леле . Eден обожавател помалку Aма мноогу се прави паметна бре, кокошка ни една да не чекаше фнуче на шахнур, да видиме дали ќе стапнеше таму, мочла една
Аман бее претераа веќе,обична сапуница само за тепање време иначе да викаш поучна,не е.Не ја гледам веќе.
И мене ме нервира Јасмин, “ Саваш ова, Саваш она“ , пусти Саваш само и слугува ама љубов шо не сакам така ринта човекот за да им помогне на сите, па и на неа, таа се нешто не задоволна
Шахнур , во таа се` мора да е главна. Остави ги младите по нивно да си тераат, гледај си го ти здравјето.
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... ArjKn9qig#! Ова до срце ме дотакнува, ништо незнам што значи ама колку е само јака мелодијата, гласот на пејачката...
Spoiler Ќе се разделат. Бора ќе ја бутне на Назан по скали и таа ќе го изгуби детето. И конечно ќе и дојде паметот.Мислам дека за ова имам пишувано некаде по темава .
А на Џејда, ланче бело злато ептен дарежлив оф па и тој не забележува дека жена му веќе знае тој не и кажал, не ни мора, се чувствува тоа, нема шанси жена му да не го открие
Jaсмин Mамино, бла бал бла!!!! убаво и кажа оваа, уфф ми се напочни душата, доста се прави оваа Jасмин газдарица на куќата Cе е од нејзе, сите проблеми 70% она ги има направено Mочла една подочњаковка види ја беее, крши се, ко дома да се наоѓа