Некаде слушнав како песнава одговарала за Јасмин и Саваш... се изнасмеав http://www.youtube.com/watch?v=LZZdnIAn ... re=related
И мене ми е жал за Чичек, ни ваму-ни таму е... Ама Јагуз претера, после се` што сестра му направи за него, тој уште ја користи за свои злонамерни цели.
дека му било преку глава од нејзиното однесување како што сакала таја така било...дека не придонесувала таа за куќата тој за се давал пари...и така
Браво за Јасминкааа ....цццц неее била само за плачење способнаа ја бивало и за нешто друго...во фби ќе ја вработеле слушам ахахахахха Spoiler Дали ќе умри мајка Шахнур?
Море Јасминка дектетивка била а бабе ќе одела дека мажулето на вечна посета, стварно заморна била серијава чим глумцине кроце си заминуваат
Хаха браво за Јасмин.. А серијава се поглупава и подосадна станува..незнам за другите барем мене..Ај нека го роди тоа девојчето и нека заврши веќе еднаш..кога почна денот неможев да си го `замислам` без серијава ама сега..3 пати неделно ја гледам.Може и поретко.
Шахнур Баш ми е жал. Spoiler Ќе умре ли? Иначе и за Назан ми е жал. Ама ако, Бора сега без неа е никој и ништо. А Чичек и адвокатот на Саваш ми се ко брат и сестра. Многу си личат.
Spoiler Нема да умре Шахнур Spoiler Ќе ја турнел Бора по скали на Назан и ќе го изгуби детето па ќе се разведат
Вчера на ФБ гледам слика од лажната смрт на Саваш.А под неа коментар на 40-годишна жена која вика „Јак си ти срце Саваш издржи" Значи има луѓе што стварно не разбираат дека е филм.. Исто одиме кај другарка ми дома и ја гледаме баба и расплакана.Ја прашуваме зошто плаче вика „Пошто Саваш го пикнаја в затвор" и го колнеше Јавуз