На Јасмин преку ноќ му порасна мешето ааа пак Саваш кутриот неќи да си оди од куќата на мајка му па сега измислува триста приказни дека неможи да си оди...Чичек како и во секоја серија му се отворија очите во последните епизоди...Назан ај шо го изгуби детето тоа можам да го сватам ама неможам да сватам кога виде дека Бора ја лажи се понашаше како тинејџерка шо ја има изневерено дечкото место да си го гледа детето таа сакала да биди среќна епа сега си ги плаќа грешките....Овај Хакан му дава лажна надеж на Пелин (мислам дека не ги згрешив имињата) и сега препоставувам (незнам немам никаде ни видено ни прочитано) Јавуз ќе избега од затвор (како и во секоја шпанска серија така и овде...ама ај да се тепа времето)....се надевам дека се лажам и нема јавуз да избега и ќе заврши серијава...време му е
Досадна стана серијава едно те исто во круг, Пала се враќа во родното место, Саваш па се нервира, Јавуз пак ќе излегува од затвор ништо чудно и татко му да воскресне во серијава и наместо да оди кон крајот серијава, ќе оди кон почетокот работава
Незнам уште колку време ќе трае али мене ми е интересна и колку што можам ја следам. Не за друго, ме интересира што ќе направи Саваш за да нема веќе крвна одмазда ко демек и што ќе се случи со Моранови (Чичек, Јавус...). Иначе некогаш станува досадна затоа што се се врти во круг, но сепак ја следам... Поздравче до сите, па ќе видиме што ќе се случи.