Филмот ќе го даваат од втроник до сабота, понеделник нема да го има, изгледа заради новиот филм малку да се промовира
mene mi rekoa deka ke igral ovoj.pa ljubov i kazna ezel i posle survivor...toa li ke e??? па нека поцека усте 2неделике заврси лјубов и казна...хм
Овие од сител стварно немаат никаков распоред. Ова на ништо не личи денес едно, утре друго. Ако после место Преживеан почне Бурни времиња немој да се чудите и така се е испомешано во нивната програма.
Сител некако зафркаваат ... па не е фер вака да ги изместуваат термините на сериите како што ќе им текне..Па почекајте едната да заврши па после друга пуштете.. Вчера се утепав од чекање и љубов и казна нема.. Јас во последно време не дека ја следам.Баш кога ќе се решам да изгледам една епизода нема. Денес од 7.45 почнува ??
Море едвај чекам да завршит серијава, цела серија Саваш и Јасмин се сакаат, па во шпанскине серии толку немат љубов а не на секое „ Саваш, душо, “ Туку, пусти Пала шо беља го снајде Бабе и таа почна да откажува, полека, кроце...
Конечно после толку време повторно седнав да гледам Саваш и има шо да видам Хакан(вози и зборува со Чичеко):Штом те слушнав тебе ми се раздени! Чичек:Го најде ли најубавото место за седење во Истанбул(така нешто беше)..... Абе патетики живи
Во серијата се се врти во круг,Јасмин и Саваш си искажуваат љубов,Шахнур полека,но сигурно почнува да откажува,Јавуз неможам да го поднесам,едноставно ми се кога ќе го видам,а ме иритира и неговиот глас,само Хакан и Чичек срцки ми се . И јас како вас едвај чекам да заврши серијата,ми здосади.Уште колку наши епизоди има до крајот?
Требаше да има 107 епизоди.. Ама ги кратат на сител дека се многу долги, досега ќе завршеше. Стварно е досадна сериава више