Лара е разгалено детиште што незнае што сака. Така и правеше и на Пелин. Ако починала мајка и незначи дека татко и треба да остане сам цел живот. Многу е себична.
Можеби е себична, и тоа што и го прави на Чичек не е добро, ама на нејзино место и јас не би прифатила татко ми да се венча со друга.... да не се разбереме погрешно, не го оправдувам нејзиното однесување, само се обидувам да ja гледам ситуацијата од нејзина гледна точка......
Мислам дека се спремале за нова сезона, ама ништо не направиле. Инаку од каде им притекна во последните епизоди брат на Саваш да му измислуваат???
Стварно ајде кога ќе завршува ова? Мајка ми се ми вели "абе еве последни се овие, последни се овие неколку да ги гледам"- и никако да заврши
Конечно Петок крајјј...не го гледам како шо го гледав секоја вечер.... го гледам онака кога немам шо да прам па веќе ми се здосади
леле имам иста марама како фидан што носи на вечерата а јас пак од кога ја имам и незнам со што и како да ја носам
Тоа што многу се чека,најслатко е,но не и во овој случај,бидејќи се е видено,а јас чекам да ја видам последната епизода,само за да знам дека е завршено. Ми здосади серијата уште пред неколку недели,ја гледам колку да се рекло,да сум во тек со настаните,таква сум јас...љубопитна. Интересна ми беше случката со Хакан,Чичек и Лара,конечно Чичек е среќна.
Го отупеа бидејќи 20 минути даваат се на се филм, а другите 25 минути рекламиии!! Бај де веј, Ешреф нели е жив? Се како да го имам гледано во некоја понапред епизода овде во темава поставено, и враќав назад страните ама неможам да го најдам пак, којзнае колку е назад...