затоа си ги гледаме на нет, барем сме поштедени од реклами а тие нека си репризираат колку сакаат и така цело лето само репризи ке даваат
Пак од почеток?! Нееее. Пак ќе ги слушаме како пискаат? Не, не, не сакам. Јес да добро беше серијата, ама сихронизацијата..
Искрено и мене не ми се свиѓа што пак ја даваат мислам еднаш веќе е гледана и нема потреба од реприза мозеле место серијава да дадат некој друг или пак секојдневно да пуштаат некој игран филм
^ Потполно се согласувам со тебе. Едвај чекавме да заврши, сега пак почнува. -.-'' Незнам што си мислат, ама знам дека се досадни. Наместо да дадат некој сериски филм, или нешто како на приемр: комедија, тинајџерски, семеен, а овие едно исто, ццц.
сакате ли да ви каажам што поточно ке се случува во филмот?? лелеееее брее што им требаше,ајде да не го гледавме ама веке е гледан и тоа по 3 ил 4 пати со се репризите... местото го зафати на сурвајвар,не е фер
Itno mi treba ako nekoj znae i ako se sekava kako se vikase likot na slikata i ako moze na kratko da raskaze nekoja negova slucka i vo koja epizoda bila taa slucka ako se sekava (nemora da bide dolga)