Љубов и Казна (Aşk ve Ceza)

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од eemmiilliijjaa, 24 октомври 2011.

1. Gordana10

Gordana10 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    6.898
    Допаѓања:
    9.192
    Па нормално дека таа Надја ќе го засака Саваш, самата близина си го прави своето :) само не е фер спрема Џем, типот си ја сака, барем нека не го лаже, ама и Јасминка претерува, ако не се појави Саваш, таа у делириум паѓа |(

Аеее, ја претерав со серијава :tmi: анализи :tmi: :D нека заврши оваа и не гледам, ова жива зараза :D :wasntme:

2. Adi888

Adi888 Форумски идол

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    6.188
    Допаѓања:
    23.238
    Мене баш ми е интересна серијата, сега баш започнуваат нови заплети, како што разбрав, Мустафа ќе го убиел татко и на Чичек |(

3. OzzyAngel

OzzyAngel Популарен член

Се зачлени на:
    17 март 2010
    Пораки:
    1.884
    Допаѓања:
    1.227
    Пала ми е срце! :inlove: А Надја дефинитивно ја мразам!!!

Јас реков дека веќе не гледам серии ама оваа ја загледав покрај мајка ми и многу ми се бендиса..

На Amelia му/ѝ се допаѓа ова.
  4. Juicy

Juicy Популарен член

Се зачлени на:
    16 декември 2010
    Пораки:
    1.815
    Допаѓања:
    11.131
    Ептен ме нервира Надја!!!!!
    Значи колку ја сака оној како се вика нејзиниот а оваа кучка права!!

5. Ulata

Ulata Истакнат член

Се зачлени на:
    19 април 2011
    Пораки:
    369
    Допаѓања:
    100
    Леле ко му рече не очекуваш одма да ти одговорам...не бе па ти ке почекам година две трии и поќе ако треба јас да бев така ќе му речев...цццц ко не би сакал таков сопруг да има покрај себе...глупачкаа..ем е поубав од неа ем попаметен и се гледа дека многу ја сака...

6. LittleDevil

LittleDevil Популарен член

Се зачлени на:
    20 јули 2011
    Пораки:
    1.703
    Допаѓања:
    1.924
    Баш ми се срцкасти Саваш и Јасмин кога се заедно :inlove: :lol:
    Како се зачуде кога и рече дека ќе се земат, хех :) Е, навистина оваа Надја ги претера сите граници, Џем (Чем) како го викаат, колку ја сака.. Кокошка :$
    А сега, што ќе се случи со Пала? Пошо нели Саваш дозна дека тој е виновен за документот?

7. lily-prune

lily-prune Истакнат член

Се зачлени на:
    9 јануари 2011
    Пораки:
    545
    Допаѓања:
    155
    мене пак најмногу од ликовите ме нервира овој таткото на чичек ептен неможам да го поднесам запнал човекот да соработува со саваш заедно да пренесуват дрога запнал керка му да остане трудна епа на нерви ми оди веќе ама и него ке го суреди мустафа само тоа ке биде понатаму
    исто и оваа надја не знае што сака овој и предлага брак па уште се мисли а пак чичек си има лажна надеж девојчето дека ке има совршен брак со саваш
    додека саваш и јасмин ми се супер повеке заради нив го гледам

8. thelittle17

thelittle17 Популарен член

Се зачлени на:
    31 август 2010
    Пораки:
    3.749
    Допаѓања:
    8.670
    Колку ме нервира и онаа старана Шахнур, битно и е што и како ќе речат луѓето, семејството да не ја изгуби почитта и честа, а не е битно што некој не е среќен ..

На Divinebutterfly му/ѝ се допаѓа ова.
  9. lolyta777

lolyta777 Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2011
    Пораки:
    2.337
    Допаѓања:
    6.902
    И на оваа серија се навлеков.
    Во почетокот ми се виде интересна...крвна одмазда, традиција, обичаи...ај викам да и дадам шанса, може навистина е добра.
    Како што ги гледам епизодиве се прашувам зошто ли воопшто ја гледам кога толку ми е глупава, нереална, патетична....абе турско срање у друго паковање.

Овие Саваш и Јасмин-лигави, лигави до немај каде |( .....љубов моја, единствена моја, пепе(е*бана)лашка моја....храбра си, од каде таа храброст со која ме заплени....(храброст жими г*ов, се опијанува, се плеснува со него, раѓа дете....бла, бла, бла....)
    Саваш, тој па.... од едно видување (ван најт стенд) со девица, неискусна, здрвеница (поаѓам од фактот дека повеќето за време на првиот секс. однос се здрвени и појма немаат што и како да прават....секоја чест за исклучоците) се вљубува до бесвест, мора да ја најде по секоја цена....ау бре како така, храбра жена, мора и мора да ја најде, мора да ја има.
    Јасмин таа па само да се омажи за да може да се плеска |( , мора да се омажи ако не нема, ниТо, само муњу-муњу, баци-баци и толку, прво прстенче па после тоа другото (ај да не бидам вулгарна :lol: ). Не му верува зашто крие од неа, а таа светица колку само е искрена, го запозна со фиктивна фамилија.

Си ја бендисувам Чичек, мила фаца има и криво ми е што Саваш не ја рецка ни 2%.
    Бора-е бе фраери, да пукне :hai: ...сите ги плеска и сите летаат по него, јак фраер, е*ачиште. Кога го гледам ми иде да му мавнам едно мајагери :ninja: (ваљда така се викаше :?: )

Омилен лик-се знае мајка Шакнур, мора сВе да биде онака како ќе каже нејзиното свето височество. :bow: како ќе заповедате кралице....
    Назан-мамо, мамо сакам на кино
    мајка Шакнур-не може Саваш ќе те носи и тебе и Чичек :^) ...алоо, алооо кој е работава...Женава накај 40 мава, а бара дозвола од мама. :tmi:

Ај доста е, многу се распишав :D

На sanjaeva, vendiii, Divinebutterfly и 2 други им се допаѓа ова.
  10. eli25

eli25 Форумски идол

Се зачлени на:
    19 септември 2010
    Пораки:
    15.122
    Допаѓања:
    124.398
    Лолитке ,бев единствена што не ја гледам ми се чини,а од онаа недела почнав,сите ја гледаат бе,кој и да ми дојде на гости леле пуштај Сител,филмот почна и шо ќе праиш го загледав,ама сега откако те исчитав исцрпно :lol: го бталувам и нема повеќе Сител на гостите :lol:

На lolyta777 му/ѝ се допаѓа ова.
  11. innamylove

innamylove Истакнат член

Се зачлени на:
    17 август 2011
    Пораки:
    379
    Допаѓања:
    231
    оффф од каде да почнам за овај сериски да зборам ...
    преубав ми е се заразив со серијава....ама многу нерви искинав дури го гледам...
    цело време само скарај се смири се скарај се смири се Саваш со Јасмин....а пак Јасмин цело време како наивно како глупо никако да нема свое јас само подклекнува на туѓите мислења и оп побегниму на Саваш е кога така му прави мене ми иди уффф да ја нашлакам :D
    Чичек е сега арна во овие првите серии глуми жртвичка ама кога ќе го пуштат брат му од затвор ќе ги окати забите.....одвратна ми стана појќе не ја жалам :!:
    лелеееееееееееееее апа мајкаму на Јасмин пискало невидено....само лекции му одржва на ќеркаму де вака треба де онака треба остај го та остај го....мори жено имаш право да се мешаш ама то е турска работа ццц |(
    ај па после Јасмин ке плачи че глуми зошто ми го напрај ова вааа ;( зошто ми го напрај она ваааа ;( а негледа дека тој е потресен за неа дека се жртвува заради неа?(ако го нејќи нека ми го остај :D :rofl: )
    Шахнур ми е уникат се пресмејвам со неа со фаците опасна е :D
    а и брат му на Чичек сака да му ја превземи Јасмин на Саваш демек со сестраму ќе остани еееее турче будала и тој така малкуцка повеќе ме нервира :!:
    тое накратко кратка биографија :lol:

На Divinebutterfly му/ѝ се допаѓа ова.
  12. Duhamel

Duhamel Активен член

Се зачлени на:
    8 ноември 2011
    Пораки:
    11
    Допаѓања:
    0
    Хахахахаха ааахахахаа ама ме насмеа , да се сложувам со твоето мислење и јас :D
    Ова е мојта прва турска серија што почнав да ја гедам ...( под притисок на мајками ) , но некако интересна ми се виде ... Али многу нервози претрпев , како може овие турциве да прават толку напорни сериали , без живци останав од нив жими све , некој пат не можам ни да го догледам . Али како и да е продолжувам да го гледам поради тој пусти Саваш :D :$ :dance:

13. Smileeee

Smileeee Истакнат член

Се зачлени на:
    22 јуни 2011
    Пораки:
    342
    Допаѓања:
    75
    Да го гледам ...и несмеам да го пропуштам :lol:
    Само оваа серија ја следам други и не би сакала баш да загледувам,дволно е една :)

14. Hell0.kitty

Hell0.kitty Истакнат член

Се зачлени на:
    5 јули 2011
    Пораки:
    189
    Допаѓања:
    40
    Најубав филммммм од сите турски до сега !!!!!! :D :D Леле Савашшшшшшш .. колку го сакам само господ знае :D најубав е ! со нетрпение чекам да дојде 8 саатот да го гледам
    :hai:

15. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    7.226
    Допаѓања:
    41.468
    Aбе не е лоша серијава, ама овие со тие крвишта пролевање, одмази крвни, па онаа шахнур |(
    да тепаш време де :D :D
    а јасмин, остај се прави некое невино моме, па само на брак мисли |(
    божем не му дала еднаш, да не ќе и се слоши од уште еднаш

а овој бора сите ги врти, поготово Hазан, ко што е неизнаживеана лесноверна и без искуство

а таа назан мене на цеца ми личи :rofl: :rofl: :rofl:

На thinkerbell, girl.23 и JuLleE им се допаѓа ова.
  16. JuLleE

JuLleE Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јануари 2010
    Пораки:
    19.108
    Допаѓања:
    257.610
    Леле Јасмин по нерви ми шета :devil:
    Не му дава на Саваш и не му дава :D .
    Коза!
    Мехмет затоа и ја изневерил, му се сакало на човекот, неа да не ја чека.
    Не може само леванка и десанка, мора малку и да бркне човекот, загорел сигурно :D

На MarchelineAmaru, marama и ludoto19 им се допаѓа ова.
  17. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    7.226
    Допаѓања:
    41.468
    Aбе ја мислам дека Mехмет и беше прв на нејзе??? :^)
    нели му даде една недела пред свадба, па он ја извара(а со која ја вараше?)
    па она се опна со Cаваш на пијано...
    мислам дека така беше, 1та епизода не ја глеав ја

На JuLleE му/ѝ се допаѓа ова.
  18. Adi888

Adi888 Форумски идол

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    6.188
    Допаѓања:
    23.238

Со Мехмет требаше да прат свадба, ама една недела пред свадбата го начека со другарка му в кревет, и после ова ојде се испијани и се опна со Саваш. :lol:

На ludoto19 му/ѝ се допаѓа ова.
  19. JuLleE

JuLleE Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јануари 2010
    Пораки:
    19.108
    Допаѓања:
    257.610
    Не, не од мака легнала со Саваш :lol: , оти овој легнал со друга :D
    Јас не го гледам редовно, а ни првата не ја гледам ама ми раскажаа за таа прва епизода.
    Штета што ја пропуштив оти уште којзнае колку ќе чекаме додека Јасмин се одлучи да му даде :D .
    А дете има од него :x

На ludoto19 му/ѝ се допаѓа ова.
  20. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    7.226
    Допаѓања:
    41.468
    значи Cаваш и е прв?? :rofl:
    абре ајде, од прва па и дете.,... :lol: ептен јака сперма има типов :lol: