Серијава скоро ја загледав, не знам зошто ама оваа Јасмин не ми дава задоволство во гледањето... Некако ми е дива, незаљубена до толку, или улогата и е таква..., не знам ама како актерка не ми е баш... А, Саваш - мммммм
ќе може некој да ми каже сто се случувало оваа недела и нека сатави видео за следната епизода да го гледам на нет фала однапред
Еее, конечно! Редно беше веќе да и предложи брак. Ухх, едвај чекам да видам како ќе реагира Шахнур кога ќе се запознаваат. Иначе, леле овој Бора каков гад е. Ја искористува Назан за пари. Ама арно го притисна Саваш ад им ги врати парите на Јасмин и Севги. Чичек ја жалам! Заљубена е, а нема возрвратена љубов. Ама не е ни она, ни Саваш крив. Шахнур цело време ја притиснуваше да му се бута, да го сака, незнам што... Баш ми е криво сега за нејзе :/
Добро бе, оваа Назан глупава ли е, тупава ли е, каква е?! Толку е проѕирно дека ја искористува а таа ко 15 години да има, не 35. После нема да знае каде и е главата...
јасмин многу ме нервира како бебето да е на мајка и.Го остави кај мајка и бебето кој знае колку месеци.А и не е толку убава.Мене Чичек ми е 100 пати поубава.А Бора гад
Бора па велеше ќе се бесел. Ни од бесилка, ни од пари и триста агенции да му пропаднат нема да умре. Spoiler Ќе си умре од сида, а не од долгови
Крие не му кажува оти имаат дете, да не и го земеле. Од каде мори пуста една ќе ти го земат?! Од кај мајка ти?! Поарно таткото нека го гледа бебето него ли бабата Уф колку сакам да ја заебе ! Мочла .
кај виде дека Бора ќе Spoiler умре од сида жити мајка !!! Бора Spoiler ќе си го фати патот откако Саваш ќе ми најде дека има пари дека има све, и кога Назан ќе падне по скали дека Бора ќе ја турне и ќе го изгуби бебето
Што ќе се случи со Чичек?Би требало Јасмин и Саваш да завршат заедно,таа на крајот со кој ќе испадне?