Ќе се разделат сега? Кога ќе дознае Ертан дека му е татко на детето? Што ќе се случува во наредните епизоди?
Мукадес ќе ги уцени ако не се разделат ќе му каже на ертан дека е он татко ама они нема да се разделат сал другите ќе мислат така
Ќе дознае па со полиција ќе дое на врата фатих ќиде у затвор нешо и т.н. Али на крај среќно ќе заврши
ne ne toa deka kje dojde so policija zejnep go sonuva a fatih kje bide vo zatvor zaso ke go udri ertan on kje padne i kje ja izgubi svesta posle ke go lazat deka se vika mahmud i kje go ispratat vo amerika so dzansu ama na aerodromot kade so zejnep trcase za da go stigne on kje se seti na se
Знае ли некој која е песната која ја пуштија пред крај на епизодата прееска, во моментот кога Зејнеп му го даде детето да го држи бившиот нејзин, а маж и ги набљудуваше? Многу убаво ми звучеше а не знам како да ја побарам.
Serijava mi e preubava , i 10 sezoni da ima mislam bi ja gledala . Zejnep i Fatih mi se preslatki , a Mukades i Mukader mi se vrvot , osobeno koga baraat maz za Mukader P . S . I Shaziment sekako
Како во понеделник последна епизода????? се заразив врвна ми е ептен серијава.Сите сплетки лаги.борби, маки...Мукадес ми е најуѕверка со нејзините фикс идеи.