Научив реално да ги анализирам другите и сфатив дека секоја личност си има своја среќа и свој живот. Не треба да се споредуваме, зашто никој со никого не е идентичен на овој свет.
Не сум љубоморела на никој, секој со својата среќа што да кажам. Ме нервираат нечесно стекнати работи ама сега тоа е нема фер во животот.
Nikogas ne bev ljubomoren si velev sekoj so svoeto, jas ke uspeam ama ne bilo taka. Sega mi e krivo ko ce vidam nekoj hostapleri se da mu odi vo zivotot. Si vikam ovie se nelujdze, kako ne im se sluci losoto niv zarem morase mene I na nas.
Ne ljubomoran na nikogo, ne go sakam tugjoto i ne go davam svoeto. Kako sto jas sakam vo nesto da uspeam, taka sekoj saka.
Мене ми љубомореле кога сум купил мобилен, автомобил, па дури и кога се вработив. Сега и за факултетот ми љубоморат (не би сакал да се на мое место).
Не љубоморам, а нема ни да љубоморам. Имам една другарка што ми љубомори поради тоа што имам подобар однос со друштвото од неа, но сега што да се прави. Она па малку нека го смени тој гаден карактер и да не се однесува така. Заради тоа со нејзе не се дружат толку многу.
Сум рекла блазеси им ама за да љубоморам немам време, јас од својот живот сум во шок,на своја среќа не можам да се нарадувам камоли па време да ми остане за љубомора