1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Љубљана (Словенија)

Дискусија во 'Патувања и одмори' започната од rozy, 15 април 2012.

1. Arnella

Arnella Активен член

Се зачлени на:
    15 декември 2023
    Пораки:
    122
    Допаѓања:
    69
    Zdravo vo plan sme za odenje vo slovenija imam 4 ipol godišna kerka me interesira garadinkite vo slovenija od kolku godini moze da odadt deca vo gradinka kako se dvizat cenite za vo gradinka

2. FreeToGo

FreeToGo Популарен член

Се зачлени на:
    15 декември 2014
    Пораки:
    1.059
    Допаѓања:
    1.435
    Љубљана е еден од најубавите градови што сум ги посетил. Сум бил неколку пати и би отишол пак.
    Чисто, средено, функционално. Зеленило од сите страни.
    Единствена маана се скапите цени, и тоа што после 22 ч. градот се успива и нема каде да одиш. Баровите си работат до 00 ч., ама веќе од 22 натака луѓето си одат.

На Alex.T и Feminka22 им се допаѓа ова.
  3. Feminka22

Feminka22 Форумски идол

Се зачлени на:
    9 декември 2014
    Пораки:
    16.160
    Допаѓања:
    49.317
    Мене ми е депресивно. Баш дека во 10 сѐ се гаси. Ама добро така е во повеќе европски земји. Ние сме научени у 10 да искочиме. А преубаво е стварно, и пречисто, и такво ми е слатко ко Охрид. Ама навечер језа да те фати..

На FreeToGo му/ѝ се допаѓа ова.
  4. gtramg

gtramg Активен член

Се зачлени на:
    2 април 2024
    Пораки:
    85
    Допаѓања:
    46
    Словенија е меѓу најубавите и најчистата земља во светот !

5. perlaa1

perlaa1 Популарен член

Се зачлени на:
    29 јануари 2018
    Пораки:
    809
    Допаѓања:
    2.682
    Незнам дали си дошла или не ама да одговорам. Може од 11 месеци да оди во градинка. Цените се според платите, ама од прилика околу 130 евра. Памперс, јадење од градинка е. За 2, 3 дете бесплатно е, ако веќе 1 дете оде во градинка.