Мене само Енгин ме држи да ја гледам.. Заради него ја гледам ама имаш право дека како оди понатака почнуваат со небулозите зашто не знаат веќе што да смислат.
Ама така е Денес те запросувам утре еј се пишманив Она пак идиоткана ојде кај оџа да му прави магија де да се пишмани од Наре па лаже дека е бремена охо Ајде Акин умира па се појавува сестра му. Сега веке како индиски е направен пола сат се гледаат во очи
Серијата си нема допирна точка со Кара Севда во врска со сценариото,освен актерката Неслихан Атагул која што и во двете серији е во главните улоги.
Патетично и агресивно. Многу насилство. Жената со ножици уби човек во серијата пред очите на детето. Санџар вечер ја исфрла жената онака дрско и насилно. На детето му се дере. Знаат ли да разговараат воопшто? Како племиња се однесуваат. Многу лошо. Во серииве немаат никаква почит кон жените. Логика нула.
Човекот не е убиен, плус тоа што си бараше и си доби, идиотот сакаше по втор пат да ја силова Наре, сето тоа беше во самоодбрана. За Санџар се согласувам, сељачки се однесуваше кон Наре пред ќерка им, ама натаму многу ќе омекне човекот Инаку серијава благе везе нема со Кара Севда, не знам зошто постојано ја споредувате, Кара Севда е незаменлива
Не знам дали си ја гледала Кога лисјата паѓаат. Тоа беше класа серија. Овие “најдобриве“ секоја вечер на канал 5 што ги пуштаат се циркузи.
Кумот многу ми се бендиса Искрено јас навивам за него и Наре Санџар ми е одбивен А малечката ми е ептен срце Толку добро глуми, а слушнав прва улога и била во серијава Инаку ептен ми се кинеше срцето вчера кога плачеше И многу ми личи со Наре, особено косата
Исто мислење делиме. Само ме нервира што многу е со простачки обичаи и затуцани сфаќања, не е баш модерна ко јаболкото, не е толку мој вкус. Вчера онака ја загледав, другарка шо ја гледала од претходно т.е и уште ја гледа ме убедуваше ама била јака, да ја гледам. Ми се допаѓа ама ме нервира она со честа и не знам шо, утуцано до немај кај. Кумот е перфектен. Добри глумци одбрале.
Кумот е перфектен сега ама после некое време од инает ке му стане прв непријател и на Санџар и на Наре дека таа нема да му ја возврати љубовта,. Инаку што очекуваш жити се од селско дете растено во село ?! Како ке се продолжи филмот мора да тера те сакам не ме сакаш
Да, Санџар е малку сељак во однесувањето, ама те молам не дискриминирај вака, не е точно дека сите деца растени во село имаат однесување селско или сељачко. Санџар е пред се добар во душа, ама многу избрзува, сиромаштијата и понижувањето дека е син на земјоделец го огрубиле малку да, цело време сите му трубеле над глава дека не е тој за богатата ќерка на Амбасадорот, подоцна како флешбек ќе прикажуваат сцени. Плус сета сиромаштија Санџар и неговите ја трпеле залудно, бидејќи дедото на Гедиз им го одзел богатството. Додека Гедиз шетал и учел низ светот со туѓи пари, Санџар бил син на земјоделец и работел на нива.
Da vi kazam iskreno jas sakav da bide Nare zaedno so Gediz,sto znam mene mi licat kako dobar par. Gediz se izmena odkako Nare mu prosti na Sandzer po se sto i stori,sepak ne zasluzuvase proska ama ete vo glavna uloga se