Ќерката на амбасадорот (Канал 5)

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од cresa-jagoda, 13 декември 2020.

1. Dream-Girl

Dream-Girl ☀️

Се зачлени на:
    24 јуни 2013
    Пораки:
    20.123
    Допаѓања:
    195.339
    Веројатно за тие серии со таков лик само ја бараат да ја ангажираат.
    И е гајле си зима пари. :D

На ema-emicka, ludamaja10, cresa-jagoda и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  2. tinka-mace

tinka-mace Популарен член

Се зачлени на:
    5 мај 2013
    Пораки:
    3.451
    Допаѓања:
    16.465
    :rofl::rofl::rofl:
    А баш се чудев дали некој ја приметува, природни големи подочњаци има, никако да и ги покријат. :^)

На ludamaja10 и Irisae им се допаѓа ова.
  3. Irisae

Irisae Активен член

Се зачлени на:
    4 октомври 2020
    Пораки:
    74
    Допаѓања:
    213
    Инаку, серијава е од истите писатели на „Црно море раскажи им ти“ (Sen Anlat Karadeniz) која е далеку подобра и поубава. И таму главната хероина Нефес има слична судбина како Наре, само што Црно море е видно доста инспирирана од Илијадата, и според мене многу пореална и поквалитетна.

На tinka-mace му/ѝ се допаѓа ова.
  4. Mery92

Mery92 Истакнат член

Се зачлени на:
    7 јули 2020
    Пораки:
    362
    Допаѓања:
    860
    Nisto ne pomaga i da i gi pokrijat place ke gi sotkrie.Samo koga place nekako poveke i potekuvaat sigurno prirodni i se :D

На Rama, ludamaja10 и tinka-mace им се допаѓа ова.
  5. Аргентина *

Аргентина * Популарен член

Се зачлени на:
    19 јули 2015
    Пораки:
    4.898
    Допаѓања:
    9.605
    Многу знае народов да прими поука, ем секој може како сака да си толкува, барем турските серии оставаат простор. Серииве сфатете ги само како забава.

Ни нејзиното опкружување не било подобро во суштина, со татко коцкар од политичар и негов соработник силувач. Овој дел е пореален и требало на него да се задржат, ама тие преминале на карпите.

Тоа дека жена може сама да одгледа дете не е некое ново откритие, отсекогаш имало самохрани мајки. Ама мајката во случајов е суицидна, поинаква ситуација.

А Гедиз откако го чу името се посомнева дека се работи за истата Наре, плус таа разговараше на чуден начин, итар е тој, така да, негова вина е што сака да има нешто со бившата на Санџар. Ми личи на некој кој ужива да презема “работи“ од другар му. Дека е посимпатичен физички и има подобри манири, не значи и дека е позитивен лик.

Не планирам да ја следам серијава, не ми е по вкус....нешто ќе фатам дур да заврши следната по неа за 2-3 недели.

Последна измена: 18 декември 2020
    На ludamaja10 и Tanjamm им се допаѓа ова.
  6. nena2010

nena2010 Форумски идол

Се зачлени на:
    21 декември 2010
    Пораки:
    18.622
    Допаѓања:
    121.735
    Кога сме кај музиката од серијата.. Efem..
    Ах Санџар... Јас ја гледам на турски, и мноогу работи ќе се случат и многу виатини ќе излезат на видело. Не е се како што изгледа на почеток.

На Rama, ludamaja10, Mery92 и 3 други им се допаѓа ова.
  7. Dream-Girl

Dream-Girl ☀️

Се зачлени на:
    24 јуни 2013
    Пораки:
    20.123
    Допаѓања:
    195.339
    Раскажи нешто за понатака у спојлер, ме интересира. Ја нешо набрзина гледав до 15та турска епизода и да стварно после интересни се епизодите и полека менувам мислење за Санџар ама понатака ме интересира. :D Уште се снима нели, оваа ќе е последна сезона сигурно :?:

На Rama, ludamaja10, Mery92 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  8. nena2010

nena2010 Форумски идол

Се зачлени на:
    21 декември 2010
    Пораки:
    18.622
    Допаѓања:
    121.735
    За жал јас прекинав кога Гедиз и Санџар станаа смртни непријатели, зашто гледам други 3 серии па ќе ја продолжам кога ќе заврши или кога ќе имам време.. Сега гледам врвни 3 серии базирани на вистински приказни.

На tace73, cresa-jagoda и Dream-Girl им се допаѓа ова.
  9. edna_malecka

edna_malecka Популарен член

Се зачлени на:
    15 јануари 2018
    Пораки:
    3.894
    Допаѓања:
    14.705
    Кај можам на сајтовиве да ја најдам со превод мкд или срб?

10. minne992

minne992 Форумски идол

Се зачлени на:
    5 ноември 2013
    Пораки:
    4.419
    Допаѓања:
    26.708
  11. edna_malecka

edna_malecka Популарен член

Се зачлени на:
    15 јануари 2018
    Пораки:
    3.894
    Допаѓања:
    14.705
  12. tace73

tace73 Популарен член

Се зачлени на:
    22 септември 2010
    Пораки:
    565
    Допаѓања:
    1.396
    Кој се тие серии?

На oceana му/ѝ се допаѓа ова.
  13. nena2010

nena2010 Форумски идол

Се зачлени на:
    21 декември 2010
    Пораки:
    18.622
    Допаѓања:
    121.735
    Masumlar apartmani, Doğduğun ev kederendir, i Kirmizi oda. Не знам каде ги има со превод јас гледам на турски а има и на англиски, и на бугарски и на српски само побарајтр. Ама тешки серии се не се тралалајки.

На oceana и cresa-jagoda им се допаѓа ова.
  14. cresa-jagoda

cresa-jagoda Форумски идол

Се зачлени на:
    9 јуни 2012
    Пораки:
    8.262
    Допаѓања:
    34.563
    Одвратен ми е Санџар :puke: Ќе ја врати таа Менекше и ќе спие со нејзе :envy:
    А таман немаше ништо со нејзе на прва брачна ноќ, немаше ама баш никаква потреба сега да оди да ја враќа дома. Можеше да се разведе, а таа чесна да си се премажи.
    Ни малку не ја заслужува Сандар Наре. Таа па глупава после сè како ли ќе му прости.... :x

На Mery92, Tanjamm и ludamaja10 им се допаѓа ова.
  15. tinka-mace

tinka-mace Популарен член

Се зачлени на:
    5 мај 2013
    Пораки:
    3.451
    Допаѓања:
    16.465
    Типот е со затуцано сфаќање, битно му е само да спие со некоја невина. (facepalm)

На mssuniquee, Tanjamm, H.VAGA и 3 други им се допаѓа ова.
  16. Amelia

Amelia Популарен член

Се зачлени на:
    12 септември 2010
    Пораки:
    2.285
    Допаѓања:
    1.723
    Да ми пратите линк од музиката со трубите, од денешната епизода во Црна Гора? И како се вика на турски серијата? И која епизода е на Канал 5?

17. Tanjamm

Tanjamm Форумски идол

Се зачлени на:
    6 октомври 2011
    Пораки:
    9.552
    Допаѓања:
    13.902
    „Замолчи“, „Ќе ти ги скршам забите, главата, носот...„Не може ќерка ми да си игра со некој си Црногорец“...Одамна не сум видела толку затуцан и агресивен лик во серииве. Тој не заслужува никаква жена. И јас да сум на место на амбасадорот ќе се лутам ќерка ми да биде со некој таков. Амбасадорот колку и да е порочен, и да се коцка, пак ќе биде чекор пред овие што планираат како лудаци да грабнат дете, и да кршат закон.

На ludamaja10 му/ѝ се допаѓа ова.
  18. Tanjamm

Tanjamm Форумски идол

Се зачлени на:
    6 октомври 2011
    Пораки:
    9.552
    Допаѓања:
    13.902
    Точно. Инаку не знам зошто толку се воспева таа љубов. Па ако ја сакаш жената ќе ја разбереш и ќе веруваш дека некој ја силувал, и ќе се помириш со тоа дека не е невина, а ако за роднини и семејство тоа може да се скрие, и да остане меѓу нив двајца.

На H.VAGA, ludamaja10, Irisae и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  19. Irisae

Irisae Активен член

Се зачлени на:
    4 октомври 2020
    Пораки:
    74
    Допаѓања:
    213
    Не сака ќерката да биде со син на земјоделец а ја дава за силувач кој го чува во својата куќа и притоа не и верува на својата сопствена ќерка дека ја силувал и уште тоа сака да ја омажи за него.
    Што се се нарекува татко, тоа е гнида а не човек, ја продава својата ќерка за пари за коцкање.
    Наре целиот живот била сама и незаштитена, без мајка, со татко коцкар кој никогаш не и пружил љубов и разбирање, нормално е дека ќе побара заштита во првиот маж кој ќе и биде наклонет. (Има потаму една многу убава сцена за ова каде Наре раскажува).
    До некаде за неа е јасно зошто го избра Санџар, но тој воопшто не ја заслужува, и таа би требала да знае подобро. Ама во сета оваа приказна сметам дека детето е единственото нешто кое ги поврзува и не може да ги остави разделени, и колку и да се трудат. Тоа е уште полошо, да имаш дете со погрешен човек..

На Rama, H.VAGA, ludamaja10 и 2 други им се допаѓа ова.
  20. Tanjamm

Tanjamm Форумски идол

Се зачлени на:
    6 октомври 2011
    Пораки:
    9.552
    Допаѓања:
    13.902
    Taткото е лош, ама и Санџар е лош. Побарала утеха на погрешно место.

На Irisae му/ѝ се допаѓа ова.