Точно! Не знам дали се сеќавате на серијата „Клон“ со Жаде. Нели таа не беше девица на првата брачна ноќ кога ја омажија за Саит, и тој од толку што ја сакаше си ја исече раката за да остави траги од крв на постелата за да не ја посрамоти пред семејството - и тоа за жена која не му ја возвраќаше љубовта, а тек па да беше во ваков случај.
лол Јас не ја гледам серијата, ама детето не е безбедно покрај дедото....утре може да го рента на педофили за да исплати некој долг....амбасадорот е типичен политичар, дегенче. Инаку денес пуштив зашто не сум сигурна кога е терминот на следната серија и мн сељачки фаци гледам во оваа.
Се сеќавам. Таа искрено му кажа дека не е девица, и да одлучи дали ќе ја каже. Жаде си беше подготвена да сноси последици, но тој ја спаси. Човек со совест. Санџар и се меша во животот на Наре. Тој држи две жени во заложништво. А таа немаше потреба да му го носи детето кога знае што селанец е. Мајка ми кога ќе ја види серијава, вели дека ова е само малтретирање на жени и на детето. Смени канал, не сакам да се вратам во 19 век, ми вели.
Ke se kae ama kasno ke bide sto legna so Menekse zmijata.. Inace jas nesakav Nare da mu prosti na Sandzar..pa najposle ne morase da bide ni so edniot ni drugiot sama so deteto..ke si imase podobar i smiren zivot..ama tea e sto se vo glavna uloga dvajcata Sandzar i Nare
Мене многу ми е жал за Мелек, што сè ќе мора да трпи од змијана Менекше. Ќе дознаат ли другите што и прави на Мелек?
Daa ke doznaat ama mng kasno..Nare ke poludi koga ke doznae za vencanicata sto ja iskina sama zmijana..
Spoiler ovaa Menekse ke vidis kolku losa ke ispadne da bide ke sakas preku tv da ja zadavis..ke sorabotuva so Akin zmijana
Spoiler sam toj ke pobara preku eden sto ke izlese ponataka,,isto i toj ke go mrazi na Sandzar..beagi losotii ke ima vo serijava
Најквалитетна серија на канал 5 моментално е Браќата. До скоро ми беше малку досадна, ама како што ја загледав се повеќе ја засакувам и разбрав дека втората сезона ќе била многу повозбудлива. Работена е според американски бестселер од 60-те, а имало и серија во 70-те со познати актери како Ник Нолти и сл.
Spoiler ke padne i Sandzar so Akin od karpite za da ja spasi Nare,zos onoj budaliot kese frlese so nejze, i Nare ke go leci na Sandzar, taka ke umre onoj gaden, ama gledam teleoto na najavive brzo ke go najdat, pa ke vidime koj ke zamine vo zatvor..isto izleze i sestra na Akin i taa losa ke saka da go ubie na Sandzar..ama kese zaljubi vo Gediz
Spoiler Е баш ќе те прашав која е таа која што ќе биде со кумот. Имав случајно видено видео со нив двајцата. А ми се гледаше лоша.
Таткото на Акин и амбасадорот биле најдобри пријатели, откако погинале родителите на Акин во сообраќајка амбасадорот го земал Акин да го гледа како свој син (поради парите, Акин има големо наследство).