Јас денес уште повеќе се затрескав во кумот Посакав еден таков современ маж за мене И поверува на Наре одма, имаше голем бес во него спрема Акин, но и спрема Санџар бидејќи не и поверувал и поради тоа морала многу да претрпи во животот изминатите години. Па храбар беше да застане зад Наре и да ја вработи и на крај се тепаше за Наре со оној идиотон Санџар кој ич не ја заслужува Наре... Сељак со тапија е оној Санџар, прв почна физички да се пресметува со кумот. И тоа за ништо посебно и важно. Што ако ја вработи бе, кој е тој да забранува да не ја вработи никој И убаво рече кумот: ако си вљубен ќе и веруваш!! А Наре ептен глупава после сè да му прости и да биде со оној идиотон Санџар Не можам да го смислам и поднесам Санџар, исто како што не ја поднесувам таа неговата женичка Менекше Абе златен кумот, Наре слепа по Санџар И Нема шанси јас Санџар да го засакам...
Не ја следам серијата, заостаната ми е, само уште ова да кажам. Актерката во насловна улога премногу форсира некои гримаси, не ми се допаѓа како глуми. Чудно ми дојде затоа што во турскиве серии барем има добри актери, фацијалните експресии им се усовршени до крај. Инаку ОК е вака, има стас за пред камери и изгледа повисочко отколку што е, ама преглумува на моменти.
Дефинитивно! Гедиз е скроз „цел пакет“, се што би посакала секоја девојка. Ем нежен и внимателен ем силен и заштитник и не на сељачки начин како Санџо. Башка актерот не е некој убавец, ама има харизма која го прави привлечен.
Во вторава сезона Гедиз ке се спријатели со Акин и Менекше и ке му прави зло на Санџар и Наре Ке се промени човекот ке го одсакаш
И јас ги гледам турските епизоди, моментално ме интересира само што ќе биде со Дуду и Јахја а Санџо и Наре одамна ми се здосадени
Spoiler ке си продолжат тие заедно ке си бараат куќа да си купат. Најлошото е сега кога Санџар ке остани без конакот и фирмата психопатичнана Менекше разбра за трупот од Акин и го пријавува во полиција. Сега ваљда во наредна епизода Санџар ке оди затвор дека заедно паднаа од планина со Акин и е осомничен за него Дуду инаку е шпион на Кахраман Незнам како го викаат на македонската
Мислам дека Караман сеуште не е појавен, не сум баш многу во тек со епизодите кај нас. Spoiler Ме интересира дали Елван ќе прифати да се разведе и дали Јахја ќе ја земе Дуду во конакот како невеста, ама ако станат сиромашни тогаш не знам колку спонзорушата Дуду ќе биде желна да стане Ефеоглу снаа Баш сакам тогаш да и излезе на виделина вистинското лице, и Јахја да ја моли Елван на колена
Spoiler прво ке прифати после ке се пишмани, инает ке ја фати и нема да му дава развод ке си седи во конак онака без маж. Јахја ке сака да ја земе ама мајка му негова вика освен Елван друга невеста нема да дојди тука. И мене баш ме интересира наредниве епизоди што ке се случува и дали ке се открие вистинското лице на Дуду
Не за џабе Неслихан ја избираат да глуми во вакви драми, растура од глумење скршена девојка и многу добро плаче, ептен се соживува со улогите Јас многу ја сакам Несли, не ги разбирам тие што ја напаѓаат за подочњаците и веѓите, жената си е 100% природна, што е реткост за една актерка и пак е преубава Не и требаат неа ни шминка, ни надградба на коса, ни филери и чуда ко на добар дел од лепотициве во другите серии
Вие што ги гледате понапред епизодите, што мислите која е сестрата на Караман? Spoiler Јас мислам дека тоа е Елван
Така мислам, нели Елван е сираче и немаат кажано ништо повеќе за неа. А Караман има полусестра, сега нели Муге ја бара која е таа....може грешам, ќе видиме понеделник, Муге откри дека мајката на полусестрата се викала Неше и работела во бар порано.
Да и јас ја гледав епизодата А и таа жената што дојде од село колку чудно ја гледаше на Елван И то можно е
Zdravo!! Da vi spodelam moe mislenje za serijata sega koga ja vidov temata Poglednav nekolku epizodi no serijata e premnogu depresivna celo vreme placenje drama. Mnogu e agresiven ovoj Sandzar kako vo vremeto na patriahalno semejstvo kako se odnesuvale mazite. A Nare mi ima preubava kosa I preprirodna e preubava. Jas glasam za Melekse da se razvede od Sandzar. Sandzar da I poveruva na Nare I da bidat zaedno. Ovoj kumot ne znam druga devojka da mu najdat. A drugite akteri ne gi zapoznav bas najdobro. Samo majka mu na Sandzar I tatkoto na Nare da gi trgnat premnogu se zlobni.
Spoiler мајката на Санџар и таткото на Наре се сеуште тука. Санџар ке се смири со Наре и ке се разведи од Менекше, но таа е многу злобна и ке му нанесува многу штета. Инаку Наре е природно прекрасна само не беше лошо некогаш да ја фати косата или среди малку