Spoiler Зехра го сака Омер и тој неа, ама мајка од Зехра лошотилокон ке намириса и ке му најде жена на каврук(сестра му на Дуду) и ке сака да го жени со неа. Каврук последен момент ке се пишмани. На турскава се уште не се заедно ама ке бидат изгледа
Ова не е официјален трејлер, само монтажа е без врска, вечерва нема да игра во Турција и затоа нема најава за 35 епизода, така да ќе се стрпиме до наредниот понеделник да видиме која е мистериозната сестра П.с Еше не и сестра на Дуду туку тетка
Spoiler . Глупости ... каша се стори филмов Кој знајт како ке излези Санџар од затвор?! Ова Наре што се мажи сега за Гедиз?
Spoiler sigurno Gediz i se ima zakanato so nesto na Nare..ili ima veteno deka ke go izfrli od zatvor na Sandzar..jas iskreno porano bas sakav da se zaedno so Gediz .nesakav da mu prosti na Sandzar..a sega odkako vidov Gediz sto pravi,,sama podobro da ostanese so nieden mas okolu nea
Ама таа се уште не знае кој е Акин и колку зло ке му прави.. Наивна женичка ке западне во депресија ко ке научи
Spoiler Акин преку МüГе ке дознава се за Наре и Санџар, дури и ке влезе во соба кај Наре. Акин ке се запознае со Зехра и исто ке сака да ја лажи неа за да биде блиску до Наре. Ке сака да ја силува на Зехра ама таа ке успее да побегне од него. И како и секогаш Санџар ке го држи затворен во една напуштена куќичка и ке го мачи. Муге ке го киднапира исто на Акин ке го држи кај ними во куќата ама во по малечката за гости . Сака да му се одмазди за тоа колку години биле заедно залудно кога тој не ја сакал неа . Ке го држи ке го мачи нема да му дава ни леб ни вода. Ама се е џабе Акин не се менува пак истиот е
Spoiler Ке разбере каде се наојѓаат и ке оди таму ама не ке успее да го фати мислам во тој момент на Акин .. или го фати не можам да се сетам убаво
Spoiler Sandzar kasno ke poveruva na Nare..a za sestramu sam ke vide srejka sto taa nema da mu dozvoli na Akinda ha dopre so spraj mislam ke go prsne i toj ke izbega koga ke slusne Sandza na vrata
Spoiler ke go dzri prvo Muge nekolku dena bez jadejne posle ke doznae Sandzar ke mu pomogne sluginkata kaj sto raboti kaj Gediz..i Sandzar posle ke go odnese na drugo mesto ama ubavo ke go pretepa i onoj Akin pak ke uspeeda izbega