Спојлер Не умира колку што помнам ќе му ја украдат колата и човекот кој ја украл направил сообраќајка Најдобрата сцена во 19 епизода
Не,прочитај го спојлерот на членката: Полудувавме по Емир и Кемал(која гледала Кара Севда знае за што зборам ),а сега по Јагиз и Синан. Све лепотани.
Серијава е зараза. Баш ми е освежување и со душа ја чекав да започне откако ја најавија. Сто пати поинтересна ми е од Карасевда. Актериве се совршено погодени, посебно Фазилет, баш е како скроена за улогата. Интересно е како ја прикажуваат потпикливоста, болната амбиција, стремежот за подобро поттикнат од тешкиот живот во немаштија. Но, се надевам дека ќе биде и понатаму интересна и ќе го задржи сегашниот курс, зошто многу од серииве започнуваат интензивно а потоа ги развлекуваат за жал.
Кемал ми беше срце, ама Емир ми беше страшно антипатичен, не само заради улогата негова. Го нејќев ич!
Мене и на други Емир ни беше посимпатичен злобник. Инаку,во реален живот Каан(кој го играше Емир) е многу поприбран од Бурак(кој го играше Кемал). Сега сите се делиме тим Јагиз и тим Синан. Пак ќе речам,Јагиз е... Секоја со свој вкус.
Сосема си во право сите имаме свој вкус Но мора да се признае Каан е препредобар актер и улогата на Емир ја одглуми МАЕСТРАЛНО
Како што рековме секој има свој вкус.. Мене Јагиз ми е многу помаженствен за разлика од Синан.. Почнав да ја гледам серијата уште кога излегуваше на стар тв и исто така дискутирав на хрватскиот форум каде што скоро сите беа тим Јагиз.. Но секој има свој вкус Синан е симпатичен ама просто не е мој тип и искрено мислам дека манекенството му одговара повеќе отколку глумата
Повели и тука https://www.forum.tvpaket.com.mk/ Исто коментираме за серијава, како и за многу други. Инаку без споилери, ама до крај е интересна серијава или има досадни моменти ?
Мене ми беше интересна поготово околу 30-40 не би сакала многу да ти откријам но последните епизоди малку ќе развлечат околу откривањето кој е посвоен (инаку публиката ќе дознае кој е посвоениот мислам во 29еп)
За мене ми е апсолутно залудно потрошено време. Втората сезона се смена режисерот. И тука почнуваат глупостите од типот на шпанска серија кај сто сам на крај открива дека е себе си мајка/татко и цела фамилија. Ако имате време на претек и да си перете мозок гледајте ја. Ама дека нешто вреди .. не.
Зависи кој како гледа на работите мене токму втората сезона (од 13 епизода) ми е најинтересна затоа што почнува да се развива главниот пар.