Спојлер Таа не му е бивша туку другарка со која студирал во Америка и ќе му глуми девојка затоа што Хазан и Синан ќе разберат дека е заљубен во некоја... Ама Фарах е психопатка и заљубена е во Јагиз(а и кој не би бил)
Оваа Хазан не е нормална што бараше со Синан па сега е љубоморна за Јагиз, како Јагиз да и е крив. Воопшто не ми се допаѓа нејзиното однесување
Спојлер Да ама она не се ни сомнева дека Јагиз ја сака исто и Јагиз мисли дека неговата љубов е еднострана..Еџе ќе им ги отвори очите и на двајцата.
Спојлер Според мене на Синан не беше воопшто љубоморна откако стапија во врска, дури кога Нил го носеше пијан таа само ги одмина како да и беше сеедно
Лошо ги делат и тегнат.Сите серии така. Јас ја гледам оваа серија и на YouTube и стасав до 32 епизода.
Според мене од 36-41 се најинтересните епизоди има нетрпеније,малку трилер и многу љубов (а и многу добро е опишана љубовта Еџе има добри реплики во врска со љубовта) Love story сцената е одлично разработена ПС-ако си емотивна припреми си марамчиња за крајот на 37еп
Леле што му е на режисерот, нели забележавте Спојлер: Скали Од скали падна таа слугинката што беше главна во првите епизоди во вилата, па сестра му на Хазим падна кога ја бутна Кериме , па Селин кога се преправаше дека го изгуби бебето, кој знае до крајот на серијата уште колку ќе има паѓање по скали
Во 40 епизода помислив дека ќе се смени но повторно ме разочара, дури пред да излезе 50еп мислев дека подобар крај за Еџе би бил дури и Хазим(иако по мене нејзиниот лик прекрасно заврши)
Леле каква лудача е ова Кериме Спојлер Жива ќе ја закопа Хазан, ќе се открие ли тоа? Што ќе се случи со неа ќе оде ли во затвор?
Спојлер Hazim so cel da si ja socuva tajnata zaedno so Sinan kje ja smestat vo nekoja kukja, na krajot Yaz koga kje doznae kje postapi pravilno i se razbira kje ja prijavi vo policija i kje ja pritvorat