Спојлер Многу се изнервирав , прво се израдував дека Фазилет го скина писмото, а оваа изгледа 2 напишала па глупавиот Јасин прочита дека бебето на Еџе е негово
Ми се допаѓа зрела е , само не ми се допаѓа што повторно сака со Јасин. Како што поминуваат епизодите, така повеќе ми се допаѓа ликот на Еџе, но се повеќе ми се одмилува ликот на Хазан
Јас па немам време и живци да ја глеам епизода по 2ч на нет, плус периодов ми е полн обврски, па на тв вака по саат време ми е таман за гледање ама ме правите љубопитна што читам што ќе се дешава понатака.
Спојлер Мене искрено ми се допаѓаше ликот на Хазан затоа што не дозволи на Фазилет со сила да ја омажи и си го слушаше срцето... Само на крајот одоговлекоа со тајната и со тоа што ги трпеше уцените на Синан(иако не беше на неа да му каже тајната на Јаз)
Спојлер Мене не.Хазан му префрла на Синан за неговите постапки,а таа самата криеше од него дека го сака Јагиз.И тоа не е фер.
Спојлер премногу развлечен целиот филм , го изгледав скрос ми се свиѓа ипак ,промената на сите ликови , еџе ми е срцка колку само она придонесува во се и се труде, хазан сакам ама неќам си игра , цел филм глуме лудило за дури на крај да се заедно. Ама па и јагиз не ледена карпа цел антартик е Спојлер Да откривам ли фини детали
Опсесија... Спојлер Синан се одмаздува,а не сфаќа дека не бил баш покрај Хазан кога ѝ бил потребен.Он на суров начин ќе им каже на сите дека Јагиз е син на таа лудата жена.Со тоа ќе ја заебе фирмата.На крај ќе заврши како сиромашен рибар,а Јагиз и Хазан ќе бидат среќни заедно.
Спојлер Овој режисер луд ли е, кога Синан доживеа несреќа, кога Јагиз почна да го спасува. Зарем од цела болница немаше доктори како на пато да доживеал несреќа и ајде Јагиз ќе го спасува. Многу нереална сцена