Спојлер Овој што ќе се појави е таткото на Омру што излезе од зАтвор, што ќе се случе со него, што било
Како минуват епизодите така се повеќе ми се допаѓаат ликовите на Ѓокан и Фазилет, што во првите епизоди имав негативно мислење за нив
Требало,но се откажале поради опаѓање на гледаноста и поради бесот на гледачите настанат поради промена на сценариото.
Да да, требаше да има 3 сезона но од 44еп мислам почна да опаѓа рејтингот.. Токму кога требаше да се развива Јагхаз парот сценаристите претераа со одмаздата на Синан, психопатка Селин, минатото на Јасемин што ги разбесни гледачите а главниот пар имаше многу кратка минутажа.. Велат дека стар тв и одобрил нова сезона на Авшар продукцијата но со помала цена по епизода па не им се исплатело на продукцијата.. Токму поради тоа е и развлечено откривањето на тајната затоа што очекувале да има нова сезона..
Искрено слична не сум сретнала мене Фазилет мн ми се допадна токму поради главниот пар и нивната хемија.. Од истата сценаристка сега има нова серија Kardesin cocuklari (Еџе од Фазилет е главна улога) и Medcezir и инсајдер или Icerde се многу добри ако ги немаш гледано
Од 44 па до 50 ми здосади од тоа одмаздата на Синан, Селин.И од 44 па до крај ја изгледав на брзина со вртење, пропуштив многу моменти, но многу ја упропастија.
Омру малата ама е кјут неколку сцени со нејзе и со Јасемин кога се разделуваат,и гушкаат ме расплакаа
Ме мрзи да ги гледам сега од почеток од 45 до 50, бидејќи ги изгледав набрзина со вртење, пропштив многу
Серијава засега ми е преинтересна. Намерно не ви ги читам спојлерите,сакам да сум во неизвесност. Фазилет ми е мошне интересен лик и искрено и покрај нејзината можеби и помалку извитоперена и патетична амбиција, женава ги има сите мои симпатии и сакам да успее. За инает на маалскине оговарачки, за инает на богаташиве во куќата, за инает на антипатичноно створење Салиха (ух не ја поднесувам) за инает на сите. И ја разбирам и болката и агресијата, јасно е зошто е таква каква е. Искрено, има премногу иритантни суштества околу неа. Салиха си го чува лебот, ама априори е надмена, дрска, вообразена. Селин ми е најодвратна од сите, разгалено, збеснато, исфрустрирано суштество полно со горчина и омаловажување, заедно со друшка и Нил, која патем ја паметам како Руја во Фериха и секогаш во ликот ме потсетува на оние детски цртежи на девојки, е до толку ми е асиметрична. Хазан е преубава зад нејзината неуредност, но пренадмена и прегорда на своја штета(засега). Еџе делува питомо и сака да постигне баланс меѓу две неспоиви работи, љубовта кон Јасин и желбата (повеќе на мајка и ) да успее. Во секој случај интересни ликови и со нетрпение го очекувам понатамошниот развој на настаните и се надевам вреди.
Kolku epizodi ima ovaa serija? Inaku kerkite na Fazis ja izgledav celata serija, na pocetokot dokaj 10 epizoda ne mi bese interesno, no narednite epizodi bea se podobro i podobri spored mene